szerző:
hvg.hu

Gárdi Balázs számtalan hazai és nemzetközi fotóverseny győztese, illetve azon kevesek egyike, akik közelebbről is láthatták a villanyautók gyártásával foglalkozó Tesla boszorkánykonyháját.

Az Elon Musk vezette Tesla évek óta gyárt elektromos autókat, de csak nagyon keveseknek adatott meg, hogy élőben is láthassák egy-egy modell megszületését – az ő soraikat erősíti mostantól Gárdi Balázs is. A tengerentúlon is ismert fotósnak ugyanis közelebbről is lehetősége nyílt megtekinti az amúgy teljesen automatizált munkafolyamatokat.

Gárdi persze nem csak úgy besétált a Teslához, a Bloomberg tulajdonában álló amerikai gazdasági magazin, a Businessweek bízta meg, hogy készítsen képeket a létesítményen belül. És ha már ott volt, saját Instagram-csatornáján is megjelentetett néhány rövidke videót, így az egyszeri ember is láthatja Elon Musk profi játszóterét.

(A videók között az oldalsó nyilakra kattinva lehet lapozgatni.)

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!