szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A veszélyes helyen lévő és jelentős torlódásokat okozó úthibát az illetékesnek tartott felek hosszas egymásra történő mutogatását követően végül kedd késő délutánra megjavították.

Az elmúlt napokban többször is írtunk egy, a zord nyári időjárás miatt néhány hete keletkezett solymári úthibáról, melynek sokáig nem akadt gazdája és a szennyvíz is feltört belőle, és amelynek közelében két hét elteltével a veszélyt jelző táblákat is elhelyezték.

A helyi főút nehezen belátható kanyarulatában kedden délelőtt a helyiek és a környéken közlekedők nagy örömére megkezdődött a helyreállítás, mellyel késő délutánra végeztek is, és cikkünk írásakor az autók már újra közlekedhetnek az érintett útszakaszon.

©

"Mivel akinek feladata, az hosszas veszekedéseink, követeléseink után sem csinálta meg. Megkértük a Strabagot, akik épp egy garanciális munkát csináltak nekünk, hogy állítsa helyre..." – posztolta a történtek kapcsán Dr. Szente Kálmán, Solymár polgármestere.

Az úthiba sokáig gazdátlannak tűnt, ugyanis a helyi önkormányzat a Magyar Közutat tartotta illetékesnek, a Magyar Közút a helyi csatornát üzemeltető DAKÖV-re mutogatott, a DAKÖV szerint pedig a Magyar Közútnak kellett volna orvosolnia a problémát.

©

 

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Helsinki: Ombudsmani vizsgálat kell a transzneműek jogfosztása miatt

Helsinki: Ombudsmani vizsgálat kell a transzneműek jogfosztása miatt

Az ígértnél messzebb gurul villannyal a plugin hibrid Toyota RAV4

Az ígértnél messzebb gurul villannyal a plugin hibrid Toyota RAV4

Adatok, hazugságok és a koronavírus

Adatok, hazugságok és a koronavírus