hvg.hu Gazdaság

Olcsóbb lehet a cukor

Cukorárcsökkenést hozhat az Európai Unión belüli túltermelés, írta csütörtöki számában a Világgazdaság, a lapnak Kelemen István, a Cukorrépa Termesztők Országos Szövetségének főtitkára nyilatkozott a témában.

MTI Gazdaság

Üzemanyagárak: a dízelesek örülhetnek ezen a héten

Bruttó 3 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és bruttó 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol – értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. A benzin és a gázolaj átlagára is 323-324 forintra süllyed.

hvg.hu Ingatlan

Durván olcsók lettek a balatoni kocsmák, éttermek

Egy év alatt 9 százalékkal csökkent a balatoni településeken működő vendéglátó-ipari egységek kínálati ára. Bár a belföldi turizmus élénkült tavaly, az árcsökkenésben szerepet játszhat a vendéglátásban kialakult munkaerőhiány.

MTI Autó

Most végre nem drágul a benzin

Bruttó 2 forinttal csökkenti a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol, a gázolaj ára nem változik – értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. A csökkentéssel a 95-ös benzin átlagára 346-347 forintra mérséklődik, a gázolajé 343-344 forint marad.

MTI Gazdaság

Mindkét üzemanyag átlagára 300 forint alá ment

Bruttó 2 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol. A benzin átlagára 298-299 forintra, a gázolajé pedig 296-297 forintra süllyedt.

MTI Gazdaság

A héten megérkezik a 300 forintos benzin

Megint csökkenti a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol pénteken, most bruttó 6 forinttal. A gázolaj ára nem változik – értesült piaci forrásokból szerdán az MTI. A mérsékléssel a benzin átlagára 300-301 forintra csökken, a gázolaj ára 299-300 forint marad.

MTI Gazdaság

Megérte szerdáig várni a tankolással

Bruttó 8 forinttal csökkentette a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol, a gázolaj ára nem változott. A mérsékléssel a benzin átlagára 306-307 forintra csökkent, a gázolaj ára 299-300 forint maradt.

MTI Hírek

Olcsóbb üzemanyaggal intézhetjük a karácsonyi bevásárlást

Bruttó 2 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol – értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A csökkentéssel a gázolaj átlagára 320-321 forintra, a 95-ös benziné pedig 326-327 forintra süllyed.

MTI Gazdaság

Nagyot eshet a héten a benzin ára

A finomított kőolajtermékek ára több százalékot esett a nemzetközi piacokon, miközben a forint árfolyama erősödött, így ismét csökkenhet az üzemanyagok ára ezen a héten a GKI Energiakutató Kft. szerint – írta hétfői számában a Magyar Nemzet, a Népszabadság és a Népszava.

MTI Hírek

Érdemes péntekig várni a tankolással

Bruttó 4 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol – értesült piaci forrásokból az MTI.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk