hvg.hu Tech

Androidosok, itt az új Google Play

Három hete szivárgott ki az új androidos alkalmazásáruház, mostanra pedig hivatalossá vált, a Google elkezdte terjeszteni a frissítést.

hvg.hu Tech

Megújul a Google Play

Megújul az androidos mobilok legfőbb letöltőhelyét jelentő Google Play Store-alkalmazás. Új funkció ezúttal, úgy tűnik, nem kerül bele, csak a megjelenés változik.

hvg.hu Tech

Így nézhet ki iPhone 5-nek egy androidos telefon

Bár mostanság az iPhone 5 az egyik, ha nem a legnagyobb sztár az okostelefonok között, több okból sem egyszerű ilyet birtokolni. Viszont androidos telefonunkból egyszerűen varázsolhatunk olyan készüléket, amelyikről azonnal az iPhone 5 fog mindenkinek az eszébe jutni.

hvg.hu Tech

Androidosok, itt a filléres leárazás

Több mint 25 milliárdszor töltöttek le alkalmazásokat az androidos felhasználók a mobilos platform szoftverboltjából, ezért a Google Playen több tucat prémium app mindössze 0,25 dollárba, azaz 55 forintba kerül a következő napokban.

hvg.hu Tech

Hogyan találjuk meg a jó alkalmazásokat?

A felhasználók többsége barátaira hallgatva választja ki, hogy mit töltsön le, sokan pedig egyszerűen csak az alkalmazásbolt keresőjét használják.

hvg.hu Tech

Az Androidban rejlő üzleti lehetőségek

Az Androidban rejlő üzleti lehetőségeket járták körül a résztvevők és az előadók a Telenor jubileumi, tizedik Android Workshopján. A Dobozban, közel száz érdeklődő részvételével tartott évadzáró rendezvényen a Google Playen hamarosan induló „Telenor polcról” is szó esett.

Balogh Csaba Tech

Magyar alkalmazások Androidra és iPhone-ra

Az okosmobilos alkalmazások piacát külföldi nagy nevek uralják, de sok hazai program is található az Apple App Store és a Google Play letöltési listáin. Ezekből gyűjtöttünk össze jó párat, megtoldva egy-két Windows Phone-ra való szoftverrel.

hvg.hu Tech

Instagram Androidra: ötmillió letöltés hat nap alatt

Egy nappal azután, hogy bejelentették: a Facebook megvásárolja az Instagramot, a képmegosztó szolgáltatás fejlesztőinek még egy oka van az ünneplése. Kevesebb mint egy hét alatt ötmillióan töltötték le az alkalmazás androidos verzióját.

techline.hu Tech

Itt a Temple Run Androidra is!

Az iOS-en villámgyors sikert elérő - és azóta többek által lemásolt - Temple Run végre Androidra is megérkezett!

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk