szerző:
hvg.hu

A(z elő)karácsonyi akció keretében újabb játékot árazott le a Google Play. Az Evoland 2 kicsit olyan, mintha egyszerre tucatnyi játék kerülne a mobilra.

Aki szereti a társasjátékokat, az biztosan találkozott már olyan csomaggal, ami több tucat játékot kínál egyszerre. Ez a kategória valamiért hiányzik a mobilos-számítógépes játékok sorából, ám szerencsére ez nemcsak nekünk jutott eszünkbe. Feltűnt a hiány a Shiro Gamesnek is, akik ezen felbuzdulva készítették el az Evoland 2 nevű szerepjátékot – ami jóval több annál.

A mobilos játék szépségét és izgalmát az adja, hogy a karaktereket különböző játékstílusokban irányíthatjuk. Gyakorlatilag végigvezet bennünket a játékok evolúcióján, ami a fejlesztők szerint 20 órányi élményt ad nekünk. A különböző pályákat különböző stílusban jeleníti meg az alkalmazs: van benne 3D-s verekedős rész, kártyajáték, lövöldözés és 2D-s RPG is.

Az Evoland 2 maga nem egy új és nem is ingyenes játék, még 2015-ben készítették el a fejlesztők. A Google Play áruházban viszont az ilyenkor szokásos (elő)karácsonyi akcióban jócskán megvágták az árát, az eredeti 2200 forint helyett 310 forintot kell érte fizetnünk. Cserébe sem reklámokat nem kell néznünk, és az alkalmazáson belül sem kell semmit vásárolnunk azért, hogy teljesíteni tudjuk a szinteket.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A Chelsea lenullázta Guardioláékat

A Chelsea lenullázta Guardioláékat

"Fenyegetnek, kivéreztetnek bennünket" - A HVG adventi kalendáriumában ma: Gyenis Ágnes

"Fenyegetnek, kivéreztetnek bennünket" - A HVG adventi kalendáriumában ma: Gyenis Ágnes

Elfogott tengerészek: az ukrán elnök már csak az egyházban bízik

Elfogott tengerészek: az ukrán elnök már csak az egyházban bízik

Szexjelenetet forgattak a gízai piramison

Szexjelenetet forgattak a gízai piramison

A nap fotója: ilyen egy aranytól csillogó MTZ traktor

A nap fotója: ilyen egy aranytól csillogó MTZ traktor

Történelmi aranyat nyert a magyar gyorskorcsolyázó

Történelmi aranyat nyert a magyar gyorskorcsolyázó