# Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

hvg.hu Itthon

Gyanúsított lett, de újra polgármester akar lenni

Buktafalvának is hívhatnák Mezőszemerét, annyi Bukta nevű ember lakik ott, és érdekes dolgok történnek. Büntetőeljárások vannak folyamatban Bukta Gábor volt mezőszemerei polgármester vezetése idején történt ügyek, jogosulatlan jutalmazások, pénztárhiány és áron felüli traktorvásárlás miatt – tudta meg a hvg.hu, a férfi ennek ellenére független jelöltként indul a település vezetői székéért az október 12-i önkormányzati választásokon. Egy eljárást befejezett a rendőrség, bár tudomásunk szerint a feljelentők ezt nem akarják annyiban hagyni. A pénztárhiány ügyében még vizsgálódnak a Heves megyei rendőrök, mint az adóhivatal a traktorvásárlással kapcsolatban. A volt polgármestert nem érte el a hvg.hu, a rendőrség pedig – meglepő módon – egyáltalán nem reagált cikkünk megjelenéséig az ügyekben.

hvg.hu Itthon

Másfél éven át Svájcban kényszerítették prostitúcióra

Emberkereskedelemmel gyanúsítanak a nyomozók két Heves megyei férfit – közölték a police.hu-n. () Hazánkban 2004 óta mintegy húsz esetben folyt eljárás emberkereskedelem miatt – közölte a hvg.hu megkeresésére az Országos Rendőr-főkapitányság.

Cs. B. Itthon

Amikor a bűnözőket saját hülyeségük viszi rendőrkézre

Az egyik abba bukott bele, hogy az ellopott ruhát viselte, a másik a tett helyszíne közelében sétált az elemelt cuccokkal, a harmadik meg béna magyarázkodásával rögtön bebukott. A police.hu fél nap alatt három groteszk esetet tálalt.

MTI Itthon

Körözött rablókat fogott el a TEK

Körözött bűnözőket fogott el a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége Adács közelében egy horgásztónál - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.

hvg.hu Itthon

Régi haragosát ölte meg a rendőr

Öntudatos volt, nagy igazságérzettel, és a szabálysértéseket nem nézte el, még akkor sem, ha egy csinos hölgy próbálta levenni a lábáról a mosolyával – így jellemezték volt kollégái az Andornaktályán történt emberölést elkövető K. László törzsőrmestert, aki a XVI. kerületben dolgozott baleseti helyszínelőként. Ezzel együtt hangsúlyozták, a tettének semmi köze ahhoz, hogy rendőrként dolgozott, annak kizárólag az otthoni feszültség volt az oka.

hvg.hu Itthon

Mai napig nincs meg az eltűnt tűzoltó

Munkahelyi problémái lehettek a több mint másfél éve eltűnt hatvani tűzoltóparancsnok-helyettesnek a hvg.hu információi szerint. A rendőrség részéről azt közölték, Futó Jánost ma is keresik, de nem jutottak előbbre az eltűnési ügyben.

Csikász Brigitta Itthon

A rendőröknek is súgtak a kegyetlen ároktői banda tagjai

Többek közt időskorúak sérelmére elkövetett bűntett felderítésében segítette a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság munkáját a brutális ároktői banda egyik tagja, aki öt társával hasonló bűncselekmények sorozatát hajtotta végre – derült ki a tárgyaláson. Az informátori szerepet azért hangsúlyozta a bíróság előtt álló férfi, hogy így érje el a bírónál az ügyész által kért életfogytig tartó szabadságvesztés enyhítését.

HavariaPress Itthon

Fel akarta robbantani az egri börtönt egy telefonáló

A Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetet felrobbantásával, a kiérkező rendőrök levadászásával fenyegetőzött egy férfi a rendőrség ügyeleti telefonszámán. A hívót azonosították, majd otthonában elfogták.

Csikász Brigitta Itthon

Újabb rendőri vezető került előzetesbe

Vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedéssel gyanúsítják a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság (HMRFK) egyik vezető beosztású munkatársát - értesült a hvg.hu. A bíróság közleménye alapján S. Csaba előzetes letartóztatását elrendelték. Úgy tudjuk, hogy a főkapitányság egy másik alkalmazottját azért bocsátották el néhány hónapja, mert a gyanú szerint megdézsmálta az informátorok fizetésére szolgáló, a testületben csak Júdás-pénznek nevezett kasszát.

hvg.hu Itthon

Nyomoz a rendőrség a borsodi földbérletek ügyében

Vizsgálja a rendőrség, hogy a kedvezményes állami földbérletek odaítélését Borsodban kísérték-e visszásságok – tudta meg a hvg.hu. Az ügyben a Heves megyeiek nyomoznak, mert a pályázó cég székhelye ott található. A szocialisták szintén e tárgyban, hivatali visszaélés és hűtlen kezelés gyanúja miatt két hete tett feljelentését a Nemzeti Nyomozó Iroda elutasította.

hvg.hu Itthon

Nem akar önvédelmi fegyvert a gyöngyöspatai polgármester

Nem fellebbezi meg a rendőrség önvédelmi fegyver megszerzését és tartását elutasító határozatát – közölte a hvg.hu-val Juhász Oszkár, Gyöngyöspata polgármestere, akire a rendőrség döntése után három nappal, november 28-án lőttek rá.

Csikász Brigitta Itthon

Elfogult eljárás egy polgármester gázoló fiának ügyében?

Jogosítvány nélkül, kivilágítatlan motorral ütött el a besenyőteleki polgármester fia tavaly nyáron egy másik helybeli 15 éves kamaszt. A rendőrség első körben úgy találta, hogy a szerencsétlenség során az áldozat nem sérült meg súlyosan, ezért lezárta az ügyet. A sérült fiú anyja szerint viszont rossz orvosi papír vitte félre a büntetőeljárást. Panaszt emelt, amelynek alapján az ügyészség elrendelte a nyomozás folytatását. A polgármester viszont úgy véli, ő mindent megtett a történtek orvoslására.

„A Néppártnak most kell kitennie a Fideszt”

„A Néppártnak most kell kitennie a Fideszt”

Felcsúton megint kitaláltak valamit, amire milliárdokat hagyott jóvá az MLSZ

Felcsúton megint kitaláltak valamit, amire milliárdokat hagyott jóvá az MLSZ

Anthony Faucit kérte fel Joe Biden egészségügyi főtanácsadónak

Anthony Faucit kérte fel Joe Biden egészségügyi főtanácsadónak

Radar360: Visszatáncolnának a lengyelek, megvan Biden első intézkedése

Radar360: Visszatáncolnának a lengyelek, megvan Biden első intézkedése

Berg Judit: Izgultam, nehogy a Ruminit is utálják a gyerekek, mint minden kötelezőt

Berg Judit: Izgultam, nehogy a Ruminit is utálják a gyerekek, mint minden kötelezőt

A szegénység drámai terjedése várható a Covid–19-járvány miatt

A szegénység drámai terjedése várható a Covid–19-járvány miatt

Ha most rendel Kínából ajándékot karácsonyra, már nem kapja meg

Ha most rendel Kínából ajándékot karácsonyra, már nem kapja meg

Elhunyt Pécsi Ildikó

Elhunyt Pécsi Ildikó

A címlapról ajánljuk
Még több hír a METRO támogatásával