Tallián Miklós Nyüzsi

Nicsak, ki csal adót?

A gonosz multik? Vagy esetleg az a kisember is, aki most fel van háborodva?

Máriás Leonárd - Nagy Gergő Gazdaság

Félrevezető a gazdasági teljesítményünk egy része az adócsalások miatt?

A NAV-botrány kellemetlen személyes és politikai következményei mellett a kormánynak azért is van oka tartani az ügytől, mert ha bebizonyosodna, hogy Horváth Andrásnak igaza van, a magyar gazdaság teljesítményéről kiadott hivatalos adatok sem maradnának érintetlenek. Kiderülhet ugyanis, hogy az adócsaló ügyletek miatt jóval nagyobb gazdasági teljesítményt mutat ki a statisztika, mint amekkorát valójában nyújt a gazdaság.

MTI Itthon

NAV-botrány: hazugsággal vádolja Gulyást az MSZP

Az MSZP szerint hazudott a fideszes Gulyás Gergely, amikor azt állította, törvénysértő lenne, ha létrehoznák a parlamenti vizsgálóbizottságot az ezermilliárd forintos adócsalási vád feltárására.

MTI / hvg.hu Itthon

Fidesz: Törvénysértő lenne a NAV-botrányt vizsgáló bizottság

Az Országgyűlésről szóló törvénybe éppen a szocialisták javaslatára került be az a passzus, ami alapján a Fidesz szerint nem lehet kivizsgálni Horváth András volt NAV-munkatárs állításait – mondta Gulyás Gergely. Szerinte két kizáró oka is van annak, hogy parlamenti vizsgálóbizottság jöjjön létre NAV-ügyben.

MTI Itthon

Feljelenti Bajnaiékat a CBA

A CBA határozottan visszautasítja az Együtt–PM-nek a céggel, illetve partnereivel szemben megfogalmazott, "rosszindulatú, minden alapot nélkülöző" feltételezéseit, és rágalmazás miatt feljelentést tesz a szövetséggel szemben – mondta az üzletlánc kommunikációs vezetője kedden.

MTI Gazdaság

"Erős a gyanú, hogy a NAV-os ügy a CBA-ról szól"

Korábban eljárás indult egy, a CBA-hoz köthető cég ellen 3,5 milliárd forintos áfacsalás miatt. Az ott megismert "modell kísértetiesen hasonlít" a Horváth András volt NAV-munkatárs által ismertetett adócsalási módszerhez – mondta Juhász Péter, az Együtt–PM társelnöke.

hvg.hu Itthon

NAV-botrány a Parlamentben: "Ki az a Horváth András?"

Az MSZP a választóik miatt nem hajlandó egy íven szerepelni a Jobbikkal, emiatt az LMP egy külön, piros színű papíron gyűjti a szocialisták aláírását. A Fidesz továbbra is kitart amellett, az áfacsalási ügy az ügyészségre és nem egy parlamenti vizsgálóbizottságra tartozik.

hvg.hu Gazdaság

Visszavágott a NAV-nak volt dolgozója

Nem igaz, hogy nem volt adóellenőr, és az sem, hogy jogosulatlanul nézett bele száz revizor anyagaiba – reagált Horváth András, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal volt dolgozója a hatóság múlt heti, rendkívüli sajtótájékoztatóján elhangzott vádjaira.

OS Itthon

Ángyán bátorít, toboroz

"Tisztességes, bátor, a lelkiismeretük szavára hallgató embereket keresünk!" - kezdődik Ángyán József független országgyűlési képviselő közleménye, melyben bátorítja az olyan nyilvánosság elé állásokat, mint amilyen Horváth Andráse, az adóhivatal volt munkatársáé volt.

hvg.hu Gazdaság

Horváth: "Ha elfelejtenek, nekem végem"

Bár hivatalosan még senki nem kereste meg, nem zárja ki, hogy politikai pályára lép Horváth András, a NAV-ot megvádoló volt NAV-dolgozó - derül ki a Népszabadságnak adott interjújából.

MTI Itthon

"Fidesz igazság = gazság" – a NAV-botrány miatt akciózott a DK

A Demokratikus Koalíció (DK) tíz független országgyűlési képviselője hétfőn a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnökétől kér személyes tájékoztatást a Horváth András által megfogalmazott vádak ügyében – mondta Varju László, az ellenzéki párt politikusa az adóhatóság V. kerületi székháza előtt.

hvg.hu Gazdaság

Arc nélkül tálalt ki a második NAV-os

Kitálalt a NAV újabb munkatársa, aki jelenleg is a hatóságnál dolgozik. Tőle korábban már közölt egy levelet az Átlátszó, szerda este Skype-on is lehetett vele beszélni. Azt mondta, az a cél, hogy minél több kollégát rávegyenek arra, hogy borítsanak.

MTI Gazdaság

Lázár Révész Máriusszal üzent a NAV-botrány borítójának

A Miniszterelnökséget vezető államtitkár azt mondta: hivatalosan nem értesítette őt Horváth András volt adóellenőr a csalásokról, Révész Máriusz fideszes képviselő azonban hozzá fordult a NAV működésével kapcsolatban. Lázár János saját bevallása szerint jelezte Révésznek, hogy szívesen áll "arctalan barátja" rendelkezésére.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hat állami egyetem kerül magánalapítvány kezébe

Hat állami egyetem kerül magánalapítvány kezébe

1+99 GB-os mobilnetes csomagot vezetett be a Telenor

1+99 GB-os mobilnetes csomagot vezetett be a Telenor

Ingyen megkapnák ingatlanjaikat az egyházi szociális intézmények

Ingyen megkapnák ingatlanjaikat az egyházi szociális intézmények

Drámai visszaesést jósol a Goldman Sachs

Drámai visszaesést jósol a Goldman Sachs

A zalaegerszegi lakosok ingyen kapnak védőmaszkot

A zalaegerszegi lakosok ingyen kapnak védőmaszkot

Lemásolta a TikTokot a YouTube, hamarosan jöhet az új alkalmazásuk

Lemásolta a TikTokot a YouTube, hamarosan jöhet az új alkalmazásuk

Az Európai Néppárt 13 tagja kéri, hogy zárják ki a Fideszt

Az Európai Néppárt 13 tagja kéri, hogy zárják ki a Fideszt

Szinte nem is létező Ferrarival kocsikázik a brunei szultán

Szinte nem is létező Ferrarival kocsikázik a brunei szultán

A címlapról ajánljuk