hvg.hu Itthon

MÁV-sajtófőnök: Az utasok csak október 13-ig lesznek tüntetők

Miután a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója az InfoRádióban elismerte, hogy jogosan kritizálják az utasok a vasúttársaságot, Loppert Dániel, a szervezet kommunikációs vezetője a Hír Tv-ben arról beszélt: a MÁV ellen tervezett tüntetés összefügg az önkormányzati választásokkal.

Dercsényi Dávid Itthon

Összeomlás, mellőzöttség, fideszes karrier? Mi vár Nagy Blankára?

Az utóbbi években több olyan idős-fiatal tűnt fel a politika táján, akikben sokan a Megváltót látták, vagy legalábbis ígéretet, generációk véleményének megformálóját. Most Nagy Blankán a sor, vele készülnek az interjúk, ő tartja izgalomban a közvéleményt. Megnéztük, mi lett az elődeivel, és arra jutottunk: hacsak nem a Fidesznek kedves irányba tűnt ki valaki, egyenesen retorziókkal kellett szembenéznie.

hvg.hu Gazdaság

A Medgyessyt hazaárulózó fiatalember ma már az Eximbank egyik vezetője

Munkahelyet váltott Loppert Dániel, akinek töretlenül ível felfele a karrierje azóta, hogy 2002 nyarán hazaárulónak nevezte Kapolcson Medgyessy Péter akkori, MSZP-s miniszterelnököt. Rogán Antal személyi titkári pozíciója és a NIF kommunikációs osztályvezetői posztja után a 34 éves Fidesz-tag az Eximbank marketing és kommunikációs igazgatója lett.

hvg.hu Itthon

Nesze nektek, gyalogosok: ezt az átjárót ajándékozta a NIF az óbudaiaknak

Miután megírtuk, hogy Óbudán a 10-es út elkerülő szakaszának építésével megszüntették az egyetlen legális átkelési lehetőséget az esztergom-budapesti vasútvonal több mint két kilométeres szakaszán, a NIF tiltakozó levelet küldött. Közölték, igenis van átkelési lehetőség, zúzalékos átjáró. Megmutatjuk, milyen.

Kálmán Attila - M. László Ferenc Itthon

A keleti nyitás nagy híve bukott bele a pénzhamisítási ügybe

Alig múlt harmincéves, máris kalandos előéletet tudhat maga mögött a pénzhamisítási botrányba keveredett politikus. Ha igaz, amit a pártja állít, három éve hazudja magát a Fidesz ifjúsági tagozati elnökének, és építgeti zavaros üzleti kapcsolatait a posztszovjet térségben. Ám az sem világos, hogy miből él Veress Áron, aki előszeretettel mutatkozott vezető fideszesekkel.

hvg.hu Közlekedés

Index: Betemetett aluljárón röhögnek a pilisvörösváriak

Kiásták, megépítették fölé a vasúti hidat, majd félig betemették, most pedig víz áll a pilisvörösvári közúti aluljáróban – írja az Index. A lap úgy tudja, hogy a fél környék a megépített, majd betemetett aluljárón röhög. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő szerint forgalmi okokból ez volt a legokosabb megoldás, és az aluljárót használják majd, de erre még várni kell pár hónapot.

MTI Gazdaság

Ősszel megkezdődik a kecskeméti kerülőút építése

Az Európai Unió és a központi költségvetés mintegy 13,6 milliárd forintos támogatásával 2013 őszén megkezdődik a Kecskemétet északról elkerülő út építése – közölte Loppert Dániel, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NFI) Zrt. kommunikációs vezetője kedden Kecskeméten, sajtótájékoztatón.

FH/Hírszerző Itthon

Sukoró-ügy: nyomoznak a NIF Zrt-nél is

A Nemzeti Infrastruktúra Zrt. több korábbi vezetőjét is tanúként hallgatták ki a sukorói földcsere ügyében készült ingatlan-értékbecslésekkel kapcsolatban - erősítette meg a Magyar Nemzetnek a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője, Fazekas Géza.

hvg.hu Itthon

Fidesz-közeli „aranyifjak”: jó időben, jó helyen

A pozícióosztogatás szokása pártfüggetlen, a belőle fakadó elégedettség vagy elégedetlenség pedig egyértelműen pártszimpátia függvénye. Jó időben jó helyen lenni sokat hozhat szakmailag és anyagilag is, s a jelek szerint nem lehet elég korán elkezdeni a kapcsolatépítést.

hvg.hu Itthon

Komássy válaszolt a halálos balesetet firtató kérdésre

Az illetékes ügyészség megállapította, hogy semmilyen szabálytalansággal nem járultam hozzá a baleset bekövetkeztéhez, s egyúttal megszüntette az ellenem indított nyomozati eljárást - írta az MSZP-s Komássy Ákos abban a válaszlevélben, amelyet Loppert Dánielnek, a Fidesz ifjúsági tagozata elnökének címzett. Loppert korábban a vizsgálat eredményét firtatta.

Spanyolország bevezeti az alapjövedelmet

Spanyolország bevezeti az alapjövedelmet

18 év után, hétfőn szabadul Kaiser Ede

18 év után, hétfőn szabadul Kaiser Ede

A Vodafone javasolja: rendszeresen töröljön a böngészőjében, úgy élvezetesebb lesz az internet

A Vodafone javasolja: rendszeresen töröljön a böngészőjében, úgy élvezetesebb lesz az internet

Egyszerűbben lehet igénybe venni a csok-ot és a babaváró hitelt

Egyszerűbben lehet igénybe venni a csok-ot és a babaváró hitelt

Öt napig éhezett egy 94 éves brit nő a karantén miatt

Öt napig éhezett egy 94 éves brit nő a karantén miatt

Elhunyt Oplatka András

Elhunyt Oplatka András

Harmincnégy embert jelentettek fel a Mi Hazánk tüntetésén, verekedés is volt utána

Harmincnégy embert jelentettek fel a Mi Hazánk tüntetésén, verekedés is volt utána

Elindult a SpaceX Crew Dragon űrhajó a Nemzetközi Űrállomásra

Elindult a SpaceX Crew Dragon űrhajó a Nemzetközi Űrállomásra

A címlapról ajánljuk