#Milla

MTI-OS/hvg.hu Itthon

Az LMP hivatalosan nem vesz részt a Milla-tüntetésen

Hivatalosan nem vesz részt az LMP a Egymillióan a sajtószabadságért (Milla) Facebook-csoport által szervezett október 23-i demonstráción. A párt szerint tagjai maguk döntik el, elmennek-e a demonstrációra, amelyen Bajnai Gordon volt szocialista kormányfő várhatóan bejelenti visszatérését a politikai életbe.

Dezső András Itthon

Ángyán fellépésének is örült volna a Milla vezetője

Egy elutasított adókedvezmény adta az utolsó lökést a szervezkedésre a Milla vezetőjének. Juhász Péter a hvg.hu-nak adott interjúban elmondta, benne felvetődött, hogy Ángyán József is felszólalhatna október 23-i rendezvényükön, de végül mégsem keresték meg a fideszes politikust. Bajnai szerepléséről nem volt sok egyeztetés, de azért most még csak ismerkedési fázisban vannak.

hvg.hu Itthon

TGM: nem asszisztálok Bajnai választási kampánynyitójához

"Egyre bizarrabbnak" nevezte a Milla október 23-i nagygyűlése körüli kavarást Tamás Gáspár Miklós a hvg.hu témával foglalkozó cikkéhez írott kommentjében. TGM egyértelművé tette: gyakorlatilag nincs közös pont az ő és Bajnai Gordon gondolkodása között, és a maga részéről akkor vesz részt a Milla demonstrációján, ha az '56-os megemlékezés és tiltakozó nagygyűlés lesz, nem pedig Bajnai kampánynyitója a miniszterelnök-jelöltségért.

hvg.hu Itthon

Nem rajong a "Bajnai-sztoriért" a Milla alternatív államfője

Nem lelkesedik a "Bajnai-sztoriért" Dopeman, az Egymillióan a magyar sajtószabadságért (Milla) egyesület korábbi szavazásán alternatív köztársasági elnöknek választott rapper. Ahogy arról a hvg.hu korábban beszámolt, Bajnai Gordon volt kormányfő várhatóan a Milla október 23-i demonstrációján jelenti be a politikába való visszatérését.

hvg.hu Itthon

Bajnai-ügy: az MSZP hallgat, az LMP kettészakadhat

A szocialisták távolságtartóan, de az ellenségesség látszatát is elkerülve szemlélik Bajnai Gordon és a Milla násztáncát – az LMP ugyanakkor rá is mehet a Bajnai-ügyre; a zöld pártban minden jel szerint elkezdődött a végső leszámolás.

hvg.hu Itthon

Majtényi 8 pontban hozná helyre a jogállamot

Nyolc pontban foglalta össze a Majtényi László által alapított és jelenleg is vezetett Eötvös Károly Közpolitikai Intézet (EKINT) a jogállam visszaállításának elveit. A felvetésekre a Milla és a Demokratikus Koalíció is reagált.

hvg.hu Itthon

Gyurcsány: "ha Gordon a Milla élére akar állni, akkor ez teljes tévedés"

A Milla úgy akarja leváltani Orbánt, hogy második frontot nyitva küzd az MSZP és a DK ellen is - írja Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán. A volt kormányfő, a Demokratikus Koalíció elnöje Bajnai Gordont azonban sokra tartja, szerinte fontos szerepe lehetne az ellenzéki együttműködés létrehozásában, Orbán leváltásában, a leendő kormányzásban.

hvg.hu Itthon

VV: Bajnai sok embert rávehet, hogy kimenjen az utcára

A békemenetesdivel és az Orbán-beszéd időzítésével a kormányfő demonstrálja, hogy komolyan veszi a Bajnai Gordon jelentette kihívást. Bajnai miatt olyanok is kimehetnek az utcára, akik egyébként nem jelennének meg - írja a Véleményvezér blog

M. László Ferenc Itthon

Mi jön a Fidesz után? - Erről beszél Bajnai október 23-án

Lezárultak az egyeztetések az október 23-i, ellenzéki hangvételű tüntetés szervezői és Bajnai Gordon stábja között, így véglegessé vált, hogy a volt miniszterelnök két hét múlva a demonstráción jelenti be a visszatérését. A hvg.hu úgy értesült, Bajnai beszéde több bejelentkezésnél, a választásokig hátralevő időszak teendőiről, az ellenzéki együttműködés lehetőségeiről, lehetséges formáiról fog beszélni.

hvg.hu Itthon

Milla: még nem tisztázott Bajnai szereplése a tüntetésen

Ma este dönt az október 23-i tüntetésen felszólalókról a Milla - mondta Juhász Péter szervező az M1-nek. Juhász azt mondta, szeretnék, ha pártsemleges lenne a demonstrációjuk, de remélik, hogy majd leszolyan politikai erő, ami megfelel a megfogalmazott elvárásaiknak.

hvg.hu Itthon

Gyurcsány: a Milla többet árt, mint használ

"A Milla többet árt, mint használ, mert utcára viszi az embereket és hamis illúziókat épít" - mondta Gyurcsány Ferenc az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Demokratikus Koalíció elnöke nem javasolja, hogy bárki is elmenjen a Milla tüntetésre „biodíszletnek”.

hvg.hu Itthon

Bajnai Gordon egy október 23-i tüntetésen jelentheti be visszatérését

Eldöntötte Bajnai Gordon, hogy visszatér a politikába, és a 2014-es kormányváltásra készülő politikai erőket fogja támogatni - értesült a hvg.hu. Információink szerint a volt miniszterelnök a Milla október 23-i rendezvényén akarja bejelenteni mindezt. Visszatérése egyelőre megosztja az MSZP-t és az LMP-t.

Zubor Zalán Itthon

Külföldön is ledöbbentek, milyen rosszul működik a magyar demokrácia

„Hogyan vágjuk el a magyar polip lábait?” – erre a kérdésre keresték a választ a Milla és a Védegylet által rendezett A poliptól a valódi demokráciáig című konferencia résztvevői. A rendezvényen egyelőre inkább problémafelvetések hangzottak el, megoldási javaslatként a legtöbb felszólaló a civil szféra erősítését javasolta, mások a „valódi államférfiak” fellépésében reménykednek.

MTI/hvg.hu Itthon

Együtt tüntet a Milla és a szolidaritás október 23-án

A Magyar Szolidaritás Mozgalom (Szolidaritás) megállapodott az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook-csoport (Milla) szervezőivel, hogy október 23-án az általuk szervezett tüntetésen vesz részt a Szabad sajtó útján - közölte a Szolidaritás csütörtökön.

1 2 3 4 5 6 7 8
A válság elsöpörte Budapest legrosszabb éttermét

A válság elsöpörte Budapest legrosszabb éttermét

Sokkal jobb, mint a Google Fordító, és most már magyarul is tud

Sokkal jobb, mint a Google Fordító, és most már magyarul is tud

A NAV nevében már nem lopnak pénzt, de nem árt vigyázni a csalókkal

A NAV nevében már nem lopnak pénzt, de nem árt vigyázni a csalókkal

Meghalt a Photoshopot és a pdf fájlformátumot is kifejlesztő Charles Geschke

Meghalt a Photoshopot és a pdf fájlformátumot is kifejlesztő Charles Geschke

A YouTube-on indít saját műsort Friderikusz Sándor

A YouTube-on indít saját műsort Friderikusz Sándor

Karácsony: Saját embereit sem kíméli a kormány, hogy lakájtempóban kiszolgálja a kínai gazdasági-politikai érdekeket

Karácsony: Saját embereit sem kíméli a kormány, hogy lakájtempóban kiszolgálja a kínai gazdasági-politikai érdekeket

Tucatnyinál is több orosz hadihajó indult a Fekete-tengerre

Tucatnyinál is több orosz hadihajó indult a Fekete-tengerre

Magyarországot is elérte a globális bringahiány

Magyarországot is elérte a globális bringahiány

A címlapról ajánljuk