MTI Gazdaság

Negyedével zuhant a Richter profitja

A Richter Gedeon Nyrt. 2010 negyedik negyedévi, konszolidált adózott nyeresége 10,175 milliárd forint lett, 24,8 százalékkal kisebb az egy évvel korábbinál; a tavalyi év egészében a gyógyszergyár 33,1 százalékkal 67,842 milliárd forintra növelte nyereségét - közölte a társaság kedden.

Gazdaság

A Richter amerikai céggel fejleszt gyógyszert és kereskedik

Licenc megállapodást kötött a Richter Gedeon Nyrt. leányvállalata, a PregLem S.A. az amerikai Watson leányvállalatával, a Watson Laboratories Inc. céggel méhmióma elleni EsmyaTM (ulipristal acetate) kizárólagos fejlesztésére és kanadai valamint Egyesült Államokbeli értékesítésére – közölte a Richter a BÉT honlapján csütörtökön.

MTI Hazai gazdaság

Bioszimiláris termékek gyártójával szerződött a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. licenc, illetve együttműködési szerződést kötött a japán Mochida Pharmaceutical céggel a Richter bioszimiláris termékportfóliójának fejlesztéséről és értékesítéséről - közölte a magyar gyógyszergyár a Budapesti Értéktőzsde honlapján kedden.

MTI Gazdaság

Fogamzásgátló terméket vehet a Richter

A német versenyhivatal jóváhagyta, hogy a Richter Gedeon Nyrt. megvásárolja a németországi Grünenthal GmbH fogamzásgátló termékportfólióját; a versenyhivatali engedély feltétele volt a tranzakció zárásának - közölte a Richter a Budapesti Értéktőzsde honlapján csütörtökön.

MTI Gazdaság

Saját részvényt vett a Richter

Részvényenként 45 622 forintos átlagáron 3 ezer darab saját részvényt vásárolt a Richter Gedeon Nyrt. kedden - tette közzé a gyógyszeripari vállalat a BÉT hivatalos honlapján szerdán.

MTI Gazdaság

Richter: óvatos növekedési becslés 2010-re

Óvatos becslést adott az idei évi várható árbevételre vonatkozóan Bogsch Erik, a Richter Gedeon Gyógyszergyár vezérigazgatója pénteki sajtótájékoztatóján, jelezve, hogy a válság miatt módosulhatnak az előrejelzések, de hozzátette, hogy a gyógyszerpiacra ennek várhatóan mérsékelt lesz a hatása.

MTI Gazdaság

A Richter kifejlesztette saját válságellenes gyógyszerét

A Richter Gedeon Nyrt. konszolidált, adózott nyeresége 22,8 százalékkal nőtt tavaly, 51,046 milliárd forintot tett ki – közölte a társaság kedden a nemzetközi pénzügyi jelentési szabvány (IFRS) szerint készült konszolidált gyorsjelentésben.

hvg.hu Gazdaság

A Richter nyeresége 35,2 százalékkal nőtt az első háromnegyedévben

A Richter Gedeon Nyrt. adózott nyeresége az első háromnegyedéven 37,43 milliárd forint volt, 35,2 százalékkal több, mint az előző év hasonló időszakában - jelentette a Richter kedden a BÉT honlapján a nemzetközi számviteli szabvány (IRFS) szerint készült konszolidált gyorsjelentésben.

hvg.hu Gazdaság

Sikeresen zárult a Richter vizsgálata a skizofrénia kezeléséről

Sikeresen zárult az utolsó előtti, a Forest Laboratories amerikai céggel közösen végzett klinikai kettes vizsgálat a Richter Gedeon Nyrt. skizofrénia kezelését célzó új, fejlesztés alatt lévő vegyületével - közölte a Richter a BÉT honlapján csütörtökön.

MTI Gazdaság

Viszik, mint a cukrot a Richter-részvényekre cserélhető kötvényeket

Nem változtat a Pénzügyminisztérium az idei prognózisán: 3,9 százalékos GDP arányos eredményszemléletű és 4,1 százalékos pénzforgalmi szemléletű hiányt vár önkormányzatokkal – közölte Katona Tamás, a tárca államtitkára. A tárcánál az is kiderült, hogy a Richter részvényekre átcserélhető kötvények iránt óriási az érdeklődés.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk