Vándor Éva Élet+Stílus

Adjunk hálát, hogy a Szex és New Yorknak nem lesz folytatása!

Kim Catrall beintett a több százmillió dolláros bevételt hozó franchise-nak, és ezzel megkímélte a rajongókat attól, hogy végigfeszengjék a Szex és New York harmadik részét. Vannak filmek, amelyeknek egyszerűen nem szabad megszületniük. A Szex és New York 3 pont ilyen.

Hercsel Adél Kult

Az évezred legjobb sorozatai, 5. rész: Szex és New York

A romantika és a cinizmus egyedülálló manhattani keveréke meghódította az egész világot: négy barátnő, aki imádott hatalmas rózsaszín koktélokat inni, randizni, bulizni és vásárolni, egészen addig kalandozott és beszélgetett, amíg elérte, hogy ma már egyre több nő beszélhessen szabadon, tabuk nélkül a szexről. Az 1080p Top 20 lista 16. helyezettje a Szex és New York.

Ingatlan

A Szex és New York sztárja megválik luxusházától – fotók

A Szex és New York sztárja, Sarah Jessica Parker eladja férjével közösen tulajdonolt new york-i házát. Az ötemeletes házhoz egy gyönyörű terasz is tartozik. Az irányár 26 millió dollár, hat millióval több, mint amennyiért a házaspár pár éve megvásárolta.

hvg.hu Kult

Videó: itt a Szex és New York előzménye

Hétfőn mutatták be az Egyesült Államokban a Szex és New York előzményének szánt "The Carrie Diaries" (Carrie naplója) című sorozat első részét - az új sorozatban Carrie Bradshaw 16 éves, és nem Sarah Jessica Parker játssza.

Lukács Andrea Plázs

A first lady begerjeszti a világot

Bármit felhúz, arannyá változik. A divatdiktátorok imádják Michelle-t, a hölgyek egyszerűen megőrülnek érte, és azt akarják viselni, amit ő az előző este. Telefonáljon, mielőtt elkapkodják ön elől a legvonzóbb darabokat.

MTI Shake

A Szex és New York sztárja iskolákat segít

Filmsztárok, művészek és zenészek, többek közt Sarah Jessica és Yo-Yo Ma karolnak fel súlyos problémákkal küzdő amerikai iskolákat, hogy az Obama-adminisztrációval közös kezdeményezés részeként, a művészeti oktatás erősítésével segítsenek talpra állítani a kiválasztott intézményeket.

1 2

A címlapról ajánljuk