szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az alkotók nem tudják és nem is akarják kihagyni a járványt a ráadás évadból.

Nagyot szólt a hír, hogy 17 évvel a Szex és New York vége után And just like that címen új évadot kap a sorozat. A premier pontos dátuma még nem ismert, valamikor tavasszal kezdik el a forgatást, de addig is el kell ütni valamivel az időt. Például az információk csepegtetésével. Sarah Jessica Parker a Vanity Fairt részesítette nemrég ebben a megtiszteltetésben.

A sorozat központi figuráját, Carrie Bradshaw-t játszó színésznő elárulta, hogy az új részeket egy, csak nőkből álló írói stáb írja, akik Parker szerint új élettapasztalatokkal, politikai és társadalmi világnézettel itatják majd át a sorozatot.

Ami szintén átitatja majd a sorozatot, az a koronavírus-járvány, amelyet az alkotók egyszerűen nem hagyhattak figyelmen kívül, lévén, hogy a karakterek New Yorkban élnek. (Igaz, az alkotók annak idején nem építették be a szeptember 11-ei terrortámadást, pedig az is New York lelkét tépte szét.) Sarah Jessica Parker szerint megvizsgálják majd, hogy a járványnak milyen hatása van a kapcsolatokra. De persze nyitott kérdés az is, hogy a barátnők – Carrie, Miranda és Charlotte – mivel foglalkoznak az ötvenes éveikben, hogyan hat rájuk a közélet, mit jelent nekik a divat.

Azt viszont nem fogjuk megtudni, hogy a negyedik barátnőnek, Samanthának mit jelent mindez, ő ugyanis nem akart már szerepelni a legújabb ráadásban.

Szentségtörés Samantha nélkül forgatni a Szex és New Yorkot

Az ezredfordulón hatalmas siker volt a sorozat, amely fantáziavilágba (és cipősdobozokba) csomagolt néhány komoly feminista kérdést. Azóta a Szex és New York alkotói többször is meglovagolták a nosztalgiát, 2021-re pedig oda jutottunk, hogy 17 év után folytatást kap a Szex és New York.

Parker korábban a TMZ-nek arról beszélt, hogy Kim Cattrall karakterét nem fogják pótolni, ahogy fogalmazott, New York lesz a negyedik szereplő.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vándor Éva Kult

Szentségtörés Samantha nélkül forgatni a Szex és New Yorkot

Az ezredfordulón hatalmas siker volt a sorozat, amely fantáziavilágba (és cipősdobozokba) csomagolt néhány komoly feminista kérdést. Azóta a Szex és New York alkotói többször is meglovagolták a nosztalgiát, 2021-re pedig oda jutottunk, hogy 17 év után folytatást kap a Szex és New York. De a legnépszerűbb és talán legszerethetőbb karaktere nélkül vajon marad-e valami abból az energiából, amely annak idején előre vitte a sztorit?