hvg.hu Itthon

Szájer: A kormány brüsszelezése miatt olyan EU-pártiak a magyarok

Az Európai Néppárt nagyon heterogén, de össze tud fogni, ha kell, mondja Szájer József a Mandinernek adott interjújában. A Dublini rendszer megbukott és korrekcióra szorul, mondja a Fidesz, de nem jó irányban próbálják megváltoztatni, a LIBE koncepciója ugyanis a Soros-terv. A Lex Ceu-ról az EU csak hisztizett.

Tóth Richárd Itthon

Szájer tagadja a Holtak seregét, munkatársunk válaszolt neki

Szombati egri fórumán Szájer József EP-képviselő a Trónok harca amerikai sorozatból vett idézetet, amikor előadása végén, a nézői kérdésekre adott válaszokat. A politikus szerint ez nem így történt, kollégánk leírta, mi történt Egerben.

Tóth Richárd Itthon

Szájer a Holtak seregéhez hasonlította a menekülteket

A Trónok harcából vett példát a fideszes politikus. Navracsicsnak pedig igaza van szerinte, vagyis tényleg nincs olyan pont az Európai Bizottság napirendjén, hogy Soros-terv. De azért a végrehajtásán dolgoznak, mondta a Fidesz EP-képviselője és alkotmányozója a párt egri lakossági fórumán.

MTI Itthon

Szájer József is beszállt a kampányolásba

Magyarország maga szeretné eldönteni, hogy kikkel akar együtt élni, ezért fontos, hogy október 2-án a lehető legtöbben szavazzanak nemmel a kötelező betelepítési kvóta ellen – mondta az Európai Néppárt alelnöke Sopronban, a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban tartott lakossági fórumon szombat este. Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője hangsúlyozta: a népszavazás gyermekeink és unokáink sorsát fogja eldönteni.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk