hvg.hu Itthon

Elképesztő kamupárthálózatra bukkantunk a volt monoki polgármester pártja körül

Míg a nagy pártok pénzt és energiát nem kímélve minden lehetőséget megragadnak, hogy a választások előtt elmondhassák fő üzeneteiket, addig néhány bemutatni próbált mikropártnál épp az ellenkezőjét tapasztaltuk. A rejtőzködő, agresszív jelöltek és még rejtőzködőbb pártvezetők mögött egy szürreális, jól felépített hálózat és Szepessy Zsolt volt monoki polgármester sejlik fel. A tét sokmilliós.

MTI Itthon

Szepessy Zsolt az istennek sem tud összehozni egy népszavazást

A volt monoki polgármester Szepessy Zsolt tíz népszavazási kezdeményezéssel próbálkozott, de mindet visszadobta a Nemzeti Választási Bizottság, és azzal is megvádolták, hogy visszaél a népszavazás intézményével. Szepessy a "gazdasági menekülteket" is ki akarta tiltani, de arról sem lehet népszavazás.

MTI Itthon

Feljelentette Gyurcsányékat a másik Összefogás

Szepessy Zsolték "név-, szlogen- és védjegylopás, valamint az ezekkel összefüggő választási csalás miatt" jelentették fel a baloldali választási szövetséget, amelynek szintén Összefogás a neve.

hvg.hu Itthon

Összefogás: új nevet kereshetnek Mesterházyék?

Jelentkezett a monoki polgármestersége alatt elhíresült Szepessy Zsolt azzal, hogy neki már van egy Összefogás Párt nevű szervezete, így nincs rendben, hogy a baloldali ellenzék Összefogás gyűjtőnév alatt kampányol.

1 2 3

A címlapról ajánljuk