#bocsánatkérés

hvg.hu Kult

Nők elleni erőszakról szóló kampányba fogja be Balázsékat a Class FM

A Class FM, miután az ELTE-től elnézést kért a gólyatábori nemi erőszak tálalása miatt, a nyilvánossághoz fordult és mindenkit megkövetett. Bejelentették: holnaptól egy hónapos kampányt indítanak a nők elleni erőszak megállítása érdekében, és ebben aktívan részt vesz a Morning Show stábja is.

hvg.hu Kult

Bocsánatot kért Balázsék bunkóságáért a Class FM az ELTE-től

Az ELTE vezetését is felháborította, ahogy Sebestyén Balázsék a gólyatábori nemi erőszak ügyét kezelték, de nem ereszkedtek le odáig, hogy nyilvánosan tiltakozzanak. Miközben a Class FM vezetése bocsánatkérő levelet írt az egyetemnek, nővédő civil szervezetek tüntetést szerveztek vasárnapra a rádió székháza elé.

MTI Világ

Neonáci terroristák: Bocsánatot két a türingiai miniszterelnök

A németországi Türingia tartomány miniszterelnöke bocsánatot kért a hatóságok hibáiért és mulasztásaiért a Nemzetiszocialista Illegalitás nevű neonáci terrorista csoport áldozatainak hozzátartozóitól. Christine Lieberknecht az erfurti tartományi gyűlés pénteki rendkívüli ülésén azt mondta, hogy a türingiai hatóságok csődöt mondtak ebben az ügyben. Ugyanezt állapították meg a Landtag csütörtökön nyilvánosságra hozott jelentésében is.

MTI Világ

Clinton bocsánatot kért Obamától, ölelés is volt

Bocsánatot kért Barack Obamától Hillary Clinton, amiért egy amerikai lapnak adott interjújában bírálta az amerikai elnök külpolitikáját. Az első Obama-kormány külügyminisztere helyi idő szerint kedden délután hívta fel egykori "főnökét" elnézést kérni a The Atlantic című lapban megjelent bírálatért.

MTI Világ

Japánnak lépnie kell a 200 ezer szexrabszolga ügyében

Japán nagy cinizmussal közelíti meg a második világháborúban és előtte prostitúcióra kényszerített kínai és dél-koreai nők ügyét. Az ENSZ most felszólította Japánt, hogy vállaljon teljes felelősséget a rémtettekért.

hvg.hu Shake

Cuki videó hétkezdéshez: így kért bocsánatot a játéklopó kutya

Igazán illemtudó kutya Charlie, a beagle: a figyelmeztetés után máris tudta, hogy rossz fát tett a tűzre, és meg kell vigasztalnia gazdája kisbabáját, ha már ellopta a játékát. Nemcsak azt a csörgőt vitte vissza a kislánynak, amit lenyúlt tőle, hanem néhány másik játékot is, és ezekkel nyakig körbepakolta a bébiszékben ülő Laurát. Sírásnak nyoma sem volt ezután. Videó.

hvg.hu Itthon

Bajnai jogerősen nyert Budai Gyula ellen

A sukorói telekcsere ügyében tett állításaival a volt elszámoltatási biztos megsértette Bajnai Gordon jó hírnevét és becsületét. Budainak egy külön erre szervezett sajtótájékoztatón kell bocsánatot kérnie. Gyurcsány eközben az állítólagos Soros-pénzek témájában nyert jogerősen a Híradó ellen.

- esel - Nyüzsi

Bocsánat, provokáció volt

A Nemzeti Együttműködés Rendszerében a lényeg: a nyugi. A kiüresedett csend. A mindenfajta újságírói provokációktól és más harsány konkrétumoktól mentes zen állapot.

hvg.hu Itthon

Hoppálnak és a Fidesznek bocsánatot kell kérnie a Magyar Helsinki Bizottságtól

A Fidesz és Hoppál Péter volt szóvivő megsértette a Magyar Helsinki Bizottság jóhírnévhez való jogát – ezt mondta ki a Fővárosi Törvényszék a hétfőn kihirdetett nem jogerős ítéletben. Hoppál tavaly augusztusban „álcivil” szervezetnek nevezte a Magyar Helsinki Bizottságot, amelyért bocsánatot kell majd kiérniük, ha jogerős lesz az ítélet.

MTI Világ

Bocsánatot kért a pedofil papok áldozataitól a pápa

Ferenc pápa bocsánatot kért pénteken a pedofil papok áldozataitól. Ez volt a katolikus egyházfő eddigi legélesebb hangú nyilatkozata, amelyet a római katolikus egyházat érintő gyermekmolesztálási botránnyal kapcsolatban tett.

MTI Világ

Sírva kért bocsánatot Oscar Pistorius

Könnyezve kért bocsánatot meggyilkolt barátnője családjától Oscar Pistorius hétfőn. A hatszoros paralimpiai bajnok dél-afrikai futót tanúként hallgatta meg az emberölési ügyében eljáró pretoriai bíróság.

MTI Sport

Nyílt levélben követte meg Görbiczet az őt lefejelő játékos

A 23 éves Milena Knezevic azt írta: tisztában van azzal, hogy tettére nincs mentség, ugyanakkor reméli, a magyar irányító elfogadja őszinte bocsánatkérését. Az agressziót a mérkőzés bírói nem vették észre, nem is került be a meccs jegyzőkönyvébe. A sportági szövetség fegyelmit indít Knezevic ellen.

MTI Világ

Bocsánatot kért a német államfő a görögöktől

Bocsánatot kért a második világháború alatt Görögországban elkövetett német gyilkosságokért Joachim Gauck német államfő pénteken, amikor látogatást tett egy görög faluban, ahol a német csapatok több tucat embert öltek meg a világháború alatt.

MTI Világ

Obamáék nem kérnek bocsánatot Afganisztántól

Az Egyesült Államok nem kér bocsánatot Afganisztántól ott elkövetett hibái miatt a két ország közötti biztonsági szerződés részeként – ezt mondta Susan Rice, az elnök nemzetbiztonsági tanácsadója.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A Sinovac vakcinája csak 50,7 százalékban véd a brazil vírusvariáns ellen

A Sinovac vakcinája csak 50,7 százalékban véd a brazil vírusvariáns ellen

Szülői Hang: „Várjuk a nyitást, de nem bármilyen áron”

Szülői Hang: „Várjuk a nyitást, de nem bármilyen áron”

Szabadságra megy a tavasz, kedden havazhat

Szabadságra megy a tavasz, kedden havazhat

A tavalyinál is drágább lesz idén nyáron a Balaton

A tavalyinál is drágább lesz idén nyáron a Balaton

Európa egyik legnagyobb családi üzlete: a brit monarchia

Európa egyik legnagyobb családi üzlete: a brit monarchia

Rendőrök lőttek le Minneapolisban egy fekete férfit igazoltatás után

Rendőrök lőttek le Minneapolisban egy fekete férfit igazoltatás után

Meghan Markle biztosan kihagyja Fülöp herceg temetését, Harry viszont elmegy

Meghan Markle biztosan kihagyja Fülöp herceg temetését, Harry viszont elmegy

Veneto tartomány kormányzója: A magyarok nyugodtan foglaljanak szálláshelyet

Veneto tartomány kormányzója: A magyarok nyugodtan foglaljanak szálláshelyet

A címlapról ajánljuk