MTI Sport

Hatalmasat változhat a focivébé

Újabb tervvel állt elő Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke: azt szeretné, ha a jövőben több ország közösen bonyolítaná le a világbajnokságot.

hvg.hu Én és a Cégem

Magyar gimnazista fejlesztése focirajongóknak

Édesapjával közösen talált ki egy stratégiai, táblás társasjátékot a foci VB-re. Aczél Zoltán hét darab, játékokkal foglalkozó cégben tulajdonos. A cégcsoport zászlóshajója a Gém Klub Kft., amelyet 2001-ben alapítottak 3 millió forinttal, a jelenlegi törzstőkéje 27 millió forint (2010-től). A cég 24 főt foglalkoztat, és 334 milliós árbevétel mellett, 5 milliós adózott eredményt értek el 2012-ben – az Opten céginformációs rendszere szerint.

MTI Sport

Élőben adják a vb-sorsolást

Az M1 pénteken élőben jelentkezik a brazíliai Mata de Sao Joao városából, ahol elkészítik a jövő évi labdarúgó-világbajnokság csoportbeosztását. A vb-n a magyar futball-válogatott nem vesz részt.

MTI Sport

Platini 40 csapatos focivébét akar

A jelenlegi 32-ről 40-re emelné a labdarúgó-világbajnokságon szereplő válogatottak létszámát Michel Platini, az európai szövetség (UEFA) elnöke.

MTI Sport

Blatter Afrikának több helyet adna

Több helyet biztosítana a világbajnokságokon az Afrikát képviselő csapatoknak Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke.

1 2

A címlapról ajánljuk