#gerbeaud

Műértő Műértő

Megjelent a Műértő 2019 téli duplaszáma

Kézjegy és törődés – Nemes Csaba társadalmi művészete Dunaújvárosban / A mágus „valósága” – Olafur Eliasson Londonban / Mintázatok és diskurzusok – amerikai festők a Ludwig Múzeumban / Bercsényi fotósezred – magyar fényképészek Franciaországban / A nagy könyvlopás – hidegháborús emlékek Szentendrén / Kozmosz magánhasználatra – Kiki Smith Párizsban / A hatalom nélküliek hatalma – politikai művészet a pozsonyi Kunsthalléban

Szántó András Élet+Stílus

Ahol annyi a kísértés

Az utóbbi hetekben bejárta a netet egy CNN kisfilm arról, hogyan készül a tökéletes dobostorta a Gerbeaud-ban. Az előbbi még "csak" 135 éves, a műhely viszont tavaly ünnepelte a 160. születésnapját.

hvg.hu Gasztro

A Gerbeaud Szöulban

Tokió után újabb távol-keleti városban, Szöulban nyitott új üzletet a Gerbeaud Kávéház. A szöuli Lotte Tower a világ egyik legmagasabb épülete lesz, melynek tervezett átadása 2016 év eleje. Az épület köré épült luxus bevásárlóközpontba költözött be a Gerbeaud.

hvg.hu Itthon

Rázuhant egy férfi a Gerbeaud-ház üvegtetejére

Egy spanyol állampolgárságú férfi tisztázatlan körülmények között ráesett a patinás ház rendezvénytermének üvegtetejére szombat hajnalban. A rendőrök rongálás miatt nyomoznak, az életveszélyesen sérült férfit nem tudták kihallgatni.

SzJ Gasztro

A tökéletes somlói – eredeti recept

A somlói galuska az a desszert, ami a legtöbb hazai étterem, bisztró, cukrászda kínálatában szerepel, számos változata és még több félreértelmezése létezik. A csokis piskótás, krémes, tejszínhabos édesség nagyon sokak nagy kedvence. De hogyan is készül, és mitől somlói? Íme a desszert története és az eredeti recept házi használatra.

Tóth Sándor Gasztro

Mi a jó Esterházy-torta titka?

Grófok és hercegek. Szolgáltak, védtek, építettek, gyarapodtak, mecénáskodtak kivont karddal, kihegyezett tollal, nyitott bugyellárissal. Parádés névsor, fényes tettek a dinasztiaalapítóktól a mai napig. De egy gasztroturistát mi izgat a legjobban, amikor a nyomukban jár? Ami a tányérjára meg a poharába kerül.

Kádár Mónika Gasztro

Hol tart a magyar cukrászat? 4. – Gerbeaud

Úgy éreztük, a cukrászat hazai helyzetét boncolgató sorozatunk semmiképpen sem lehet teljes a Gerbeaud nélkül. S akkor még nem is tudtuk, mennyi fontos mondanivalójuk lesz. A több mint 150 éves cég vezető szakmai pozicíójából és nemzetközi ismertségéből is adódóan pedig egyáltalán nem mindegy, mi történik a házuk táján.

MTI Vállalkozás

Gerbeaud a tokiói Ginzán

Három éve tartó tárgyalások eredményeként megkötötte a tokiói Gerbeaud-cukrászda megnyitásáról és működéséről szóló szerződést Pintér Katalin, a Gerbeaud Gasztronómia Kft. ügyvezető igazgatója és a japán ICube cég ügyvezetője, Inoh Takao.

Wolfgang Tillmans: A művészeknek politikusabbaknak kellene lenniük, de a pékeknek is

Wolfgang Tillmans: A művészeknek politikusabbaknak kellene lenniük, de a pékeknek is

Megöltek két embert Szegeden

Megöltek két embert Szegeden

Egy cél lehet a franciák ellen: boldoggá tenni a közönséget

Egy cél lehet a franciák ellen: boldoggá tenni a közönséget

Új szintre emelték a horrorkaraván fogalmát Szlovákiában

Új szintre emelték a horrorkaraván fogalmát Szlovákiában

Nem lép fel az UEFA a szivárványszínű karszalagot viselő német csapatkapitány ellen

Nem lép fel az UEFA a szivárványszínű karszalagot viselő német csapatkapitány ellen

Ez történt a foci-Eb harmadik csoportkörének első napján

Ez történt a foci-Eb harmadik csoportkörének első napján

Szombattól foglalhatnak időpontot oltásra a taj-számmal nem rendelkező külföldiek és a külhoni magyarok

Szombattól foglalhatnak időpontot oltásra a taj-számmal nem rendelkező külföldiek és a külhoni magyarok

Felhő a mélyben: 3D videón a Microsoft tenger alatti adatközpontja

Felhő a mélyben: 3D videón a Microsoft tenger alatti adatközpontja

A címlapról ajánljuk
Még több hír a VOLKSWAGEN támogatásával