MTI Itthon

Előzetesben van a nyugdíjasokat kifosztó trükkös házaspár

Előzetes letartóztatásba helyezte a Debreceni Járásbíróság az idős nőket kirabló házaspárt. A 42 éves férfi és 42 éves felesége a gyanú szerint május 16-án kiraboltak egy egyedül élő 84 éves nőt a debreceni Barna utcában. Az idős asszonyt becsapták, így jutottak be a lakásába, ahol megkötözték és a száját is leragasztották. Augusztus 4-én egy 77 éves nőt fosztottak ki.

HavariaPress Közlekedés

Hídnak hajtott egy idős házaspár

Súlyos sérüléseket szenvedett egy idős házaspár mindkét tagja, miután autójukkal lesodródtak az útról és egy hídnak hajtottak Alsópáhokon.

hvg.hu Itthon

Holtan találtak egy házaspárt Kardafán

Holtan találtak egy házaspárt a kardafai lakásukban - közölte a rendőrség. A helyszíni szemle, illetve a tanúvallomások adatai alapján a feleség halálát a férj okozta, aki ezután önkezével vetett véget az életének.

delmagyar.hu Itthon

Brutális rablók fosztottak ki egy szegedi házaspárt

Még szerdán, a támadás napján elfogták a rendőrök azokat a bűnözőket, akik brutális módon raboltak ki egy szegedi házaspárt. Az egyik elkövető egy 16 éves lány. A férjet megkéselték, felesége nyakához is kést szorítottak, és az egész házat felforgatták. Végezni akartak a házaspárral, de végül ezt nem tették meg. Mielőtt megléptek, elvágták a házban a kábeleket – írja a Délmagyarország.

MTI Itthon

Darabolós gyilkosság: újra bíróság elé áll a házaspár

Ártatlannak vallotta magát az ellene indított új büntetőeljárás első tárgyalási napján kedden a Budapest Környéki Törvényszék előtt az a házaspár, amelynek tagjai a vád szerint 2005-ben Sződligeten megöltek és feldaraboltak egy nekik hitelt intéző asszonyt, majd hamis adásvételi szerződéssel megszerezték budapesti ingatlanát.

1 2 3

A címlapról ajánljuk