MTI Világ

Halálosan megfenyegették Junckert

Halálos fenyegetéseket kapott Jean-Claude Juncker luxembourgi kormányfő, az euróövezeti tagországok csoportjának vezetője Görögországból, ahol nagyon népszerűtlenek a nemzetközi pénzügyi segélyért cserébe foganatosítandó szigorú megszorítások. Erről maga az érintett beszélt az Európai Parlamentben tartott bizottsági meghallgatásán.

MTI Itthon

Halálosan fenyegették a szórakozóhelyek tulajdonosát

Az elmúlt hónapokban több akció során hat zsarolót vett őrizetbe a rendőrség, akiket a bíróság már előzetes letartóztatásba is helyezett Szolnokon - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Hírszerző/FH Plázs

Megdöbbentő adatok a dohányzásról

Tíz évvel tovább élhetnének a 40-50 éves dohányosok, ha nem hódolnának káros szenvedélyüknek - áll a Magyar Kardiológusok Társaságának a csütörtöki Füstmentes Világnap alkalmából kiadott közleményében.

MTI Világ

A CIA fegyverrel és fúróval akart szóra bírni egy terroristagyanús foglyot

Fegyverrel és fúróval akart szóra bírni egy terroristagyanús személyt évekkel ezelőtt az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) - derült ki abból a jövő héten nyilvánosságra hozandó, éveken át titokban tartott jelentésből, amelyről a The Washington Post a hét végén számolt be.

MTI Világ

Halálosan megfenyegettek több vajdasági politikust

Több vajdasági politikus kapott halálos fenyegetést tartalmazó levelet, amely szerint halottnak tekinthetik magukat a címzettek, ha a szerbiai parlament elfogadja Vajdaság új statútumát - írja az újvidéki Magyar Szó internetes oldalán.

MTI Itthon

Halálos fenyegetés uzsorakölcsön-tartozás miatt Hajdúhadházon

Őrizetbe vette a rendőrség azt a hajdúhadházi férfit, aki halálosan megfenyegetett és bántalmazott egy téglási lakost, így követelve vissza a korábban neki kölcsönadott pénzt - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtóosztálya.

1 2

A címlapról ajánljuk