szerző:
hvg.hu

Halálosan megfenyegette Hajdú Pétert az interneten H. Gábor – írja a Bors. A műsorvezetőt nem először fenyegetik meg.

Arcát vállalva fenyegette meg Hajdú Pétert egy bizonyos H. Gábor, aki önmagát nagykanizsai lakosnak vallja. Napokkal ezelőtt, a Frizbi Hajdú Péterrel című műsor Facebook-oldalára töltötte fel rövid, de annál keményebb üzenetét – számol be a Bors.

"Az ország szégyene vagy, te szar!! Majd ha kést fogok a nyakadhoz, akkor arcoskodj!! Meghalsz!!!" – olvasható az oldalon.  H. Gábort azt sem zavarta, hogy a fényképét bárki megtekintheti az interneten, azaz könnyen beazonosítható a hatóságok számára. A fiatalember bemutatkozásából a lap szerint egyértelműen kiderül, hogy szélsőjobboldali politikai nézeteket vall.

Hajdú Péter a Borstól értesült a bejegyzésről. "Nem vagyok egy ijedős fiú, de azt gondolom, a sajtónak és minden jóérzésű embernek kötelessége a legkeményebben fellépni az ilyen deviáns alakokkal szemben" – jelentette ki.

"Ha képes ismeretlenül halálosan megfenyegetni egy embert, mit tesz azokkal szemben, akik valóban megbántották vagy megsértették. Természetesen én magam is megteszem a szükséges jogi lépéseket az ügyben" – mondta Hajdú, akit legutóbb márciusban ért fenyegetés, ami miatt ügyvédje feljelentést tett.