hvg.hu Itthon

Horrorbaleset Várpalotán: nem lesz többé extrém körhinta

Továbbra is válságos a koponyasérüléseket szenvedett 18 éves fiatal állapota, aki kiesett a várpalotai körhintából. A város döntött: nem lesz több ilyen szórakozási lehetőség a Várpalotai Napokon. Várpalota a sérültek családjainak segítséget ajánlott fel.

hvg.hu Kult

Magyarország küldi a legtöbb filmet Cannes-ba Közép-Európából

Kiemelkedő magyar részvétellel kezdődik szerda este a 70. jubileumát ünneplő cannes-i filmfesztivál. Három magyar alkotással és egy magyar részvételű koprodukcióval a hivatalos válogatásában Magyarország vezeti a listát a meghívott filmek számát illetően a közép-európai országok közül.

hvg.hu Vállalkozás

Így csalja az adót a magyar

Toplistás adócsalások: cégtemető, körhintacsalás, őrzés-védelem, munkaerő-kölcsönzés, de élre törnek új elkövetési módok is. Mennyire, vagy inkább mennyire nem leleményes adócsalók a magyarok?

Bicsérdi Ádám - Bodnár Zsolt - Hercsel Adél Kult

Körhinta, Szerelem, Déryné: Törőcsik Mari legemlékezetesebb alakításai

„Aktív voltam, jöttem-mentem, mint a mérgezett egér. De tágasabb időben léteztem: volt időm várni a holnapra, belefeküdni a jelenbe és visszakapaszkodni a múltba. Múlt nélkül nincsen élet” – mondja a nyolcvanadik születésnapját ünneplő Törőcsik Mari. A Nemzet Színészét ma múltidézéssel (is) köszöntjük: számtalan emlékezetes filmes alakítása közül a legnagyobbakra emlékezünk, köztük első sikerére, Fábri Zoltán Körhintájára, és a Pilinszky János írta Déryné-re, amiért Cannes-ban elnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat.

hvg.hu Gazdaság

Meghökkentő képet tettek közzé Vida Ildikóról

A nap híre, hogy Vida Ildikó, a NAV kitiltási botrányban érintett elnöke lemondott posztjáról. Ennek kapcsán került elő róla egy fotó, amelyet május 1-jén készített róla az RTL Klub egyik nézője. Nem csalás, nem ámítás, Vida Ildikó felült a körhintára, és élvezte.

life-style.hu Shake

"A sors és Isten kegyeltje vagyok"

Amikor két éve betegsége majdnem elszólította a földi színpadról, egy ország drukkolt neki, hogy túlélje, és ő ezt az...


A címlapról ajánljuk