MTI Világ

32 embert gázolt el egyetlen részeg sofőr, kis híján meglincselték

A Szardínia szigetén fekvő Nule településen hajtott a tömegbe az ittas férfi. A sérültek között több gyerek is van, köztük egy 11 hónapos csecsemő, őt fejsebekkel szállították kórházba. Legalább két áldozat sérülése súlyos. A gázolót a tömeg megverte, késsel is megsebesítették.

MTI Gazdaság

Agyonverték az aranyinges milliomost

Agyonverték azt az indiai milliomost, aki korábban aranyinget csináltatott magának és ezzel világszerte bekerült a hírekbe. A rendőrség szerint tucatnyian támadtak rá csütörtök este egy indiai városban, és kövekkel, karókkal ütötték.

MTI Világ

Meglincseltek egy lopással vádolt 17 éves bangladesit

Megkínoztak, majd halálra vertek egy tizenhét éves fiút Bangladesben, mert állítólag ellopott egy mobiltelefonszettet - közölte a CNN a bangladesi rendőrség nyilatkozatára hivatkozva szerdán. Az áldozat a negyedik 18 év alatti fiatal, akit öt hét leforgása alatt meglincseltek.

hvg.hu/MTI Világ

Négy férfit ítéltek halálra az ártatlanul meglincselt és elégetett fiatal nőért

A huszonéves Farhunda kínhalála nagy indulatokat kavart Afganisztánban: nők vitték a koporsóját a hátukon, tüntettek is a halála miatt. Egy bíróság szerdán négy férfit halálra ítélt az ügyében, köztük azt az amulettárust is, aki sértettségből uszította rá a tömeget a nőre. Még nem tudni, mi lesz annak a 19 rendőrnek a sorsa, aki közbeavatkozhattak volna, de nem tették.

MTI Világ

Ártatlan nőt lincseltek meg és égettek el Kabulban

Farhundát Korán-égetéssel vádolták, majd az afgán főváros központjában agyonverték és megégették. A lincselők közül 13 embert, köztük 8 rendőrtisztet őrizetbe vettek. Az ártatlanul kínhalált halt Farhunda koporsóját nők vitték a vállukon.

1 2 3

A címlapról ajánljuk