hvg.hu Élet+Stílus

Újfajta terápiával állítottak talpra egy haldokló mellrákos beteget Amerikában

A Nature Medicine című szaklap számolt be a 49 éves Judy Perkins esetéről, akinek három hónapot adtak korábban az orvosok. Két éve gyakorlatilag tünetmentes, illetve nem találnak a szervezetében tumorra utaló jeleket. A BBC-nek nyilatkozó szakértő szerint a kísérleti terápia eredményei figyelemre méltóak, de egyelőre egy beteg eredményeiről van szó, a széles körű alkalmazáshoz jóval több vizsgálatra van szükség.

MTI Élet+Stílus

Drámai jóslat a gyógyult mellrákosoknak

A sikeres kezelés befejezése után 15 évvel visszatérhet a mellrák – állapította meg egy hosszú távú, több tízezer esetet elemző tanulmány. Sok múlik azon, mekkora volt a tumor, és átterjedt-e a nyirokcsomókra is.

MTI Kult

Kiújult Olivia Newton-John mellrákja

A Grease sztárja hátfájásra panaszkodott, és kiderült, hogy nagy a baj. Már kezelésekre jár, és idén szeretne visszatérni a színpadra.

hvg.hu Élet+Stílus

„Képzeld el, hogy ez az utolsó kép az iskolába menő gyermekedről”

Egy brit édesanya megrázó üzenetet küldött minden iskolás gyermek szüleinek az iskolakezdés alkalmából: Julie Apicella kislánya idén már nem mehetett iskolába. Az üzenet lényeg pedig az, hogy beszéljünk többet a tabuk övezte gyermekrákról, és csatlakozzunk egy gyerekrákhoz kötődő kampányhoz.

hvg.hu Itthon

Plébánost is átvert a kamu mellrákjával házaló nő

Összesen 14 millió forintot csalt össze a vád szerint egy 31 éves nő. Azzal a történettel verte át áldozatait, hogy neki speciális, gyógyíthatatlan mellrákja van, amin csak az őssejtterápia segít. Mellrákja sosem volt, mellfelvarrása igen - közölte az ügyészség.

1 2 3 4 5 6 7
10

A címlapról ajánljuk