#étterem



Már nem divat a nagy zabálás
 

Már nem divat a nagy zabálás

A világ folyamatosan változik körülöttünk, gasztro trendek jönnek-mennek. Szerencsére idehaza is igyekszünk már túllépni a magyaros konyha hagyma-paprika - zsír szentháromságán. A tengerentúlon általában mindig néhány lépéssel előttünk járnak, így a takarékosság és egészségtudatosság jegyében lássunk most néhányat az idei amerikai gasztro-trendek közül.

SZJ SZJ


Fokozottan ellenőrzik az ázsiai vendéglátó egységeket
 

Fokozottan ellenőrzik az ázsiai vendéglátó egységeket

A közelmúltban feltárt szabálytalanságok miatt az év hátralévő részében kiemelten ellenőrizik az üzletközpontokban, bevásárló centrumokban működő ázsiai vendéglátók egységeket – közölte Farle Csaba, a Csongrád Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság vezetője pénteken Szegeden.

MTI MTI





Nincs pénz: amikor étterem lesz a templomból
 

Nincs pénz: amikor étterem lesz a templomból

Étteremként, színházként, könyvtárként, sőt lakásként kezdenek új életet a pénzszűkében lévő francia egyházközségek vagy egyházmegyék által eladott épületek többek között az építészeti és vallási műemlékekben bővelkedő közép-franciaországi Burgundiában.

MTI MTI