szerző:
hvg.hu

A birkákra a jelek szerint nem úgy hat a THC, mint az emberekre, a nyájas barik sötét oldala is megmutatkozott egy csendes walesi faluban.

Betépett birkák éltek át pszichotikus epizódot egy csendes walesi faluban a The Sun beszámolója szerint.

A nyáj tagjai előzőleg felfalták egy felszámolt marihuánaültetvény maradványait, majd THC-vel a vérükben dúltak a faluban.

Rendőröket kellett hívni, miután a falu lakosaiból ömlött a panasz a furcsán viselkedő állatokkal kapcsolatban: a lap úgy fogalmaz, hogy "terrorizálták" a falu polgárait, otthonokba törtek be, és annyira összevissza csámborogtak az utakon, hogy többüket elgázolták. Betörtek a kertekbe, egyikük még egy házba is bejutott, és feldúlta a hálószobát. Több falusi állította, hogy az agresszívvá vált birkák közül néhányan megkergették a járókelőket.

A falusiak a birkaparti láttán kezdtek el gyanakodni, hogy a megsemmisített ültetvény maradékaiban keresendő a magyarázat, a drog hozhatta elő a birkák sötét oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!