szerző:
hvg.hu

A fesztiválra december elejétől lehet jegyeket vásárolni, adja hírül a fesztivál Facebook-oldala.

A négynapos rendezvény, melyet a résztvevők általában a "legbarátságosabb hazai fesztivál" és a "zenészek kedvenc fesztiválja" állandó jelzős szerkezetekkel emlegetik, s ahonnan idén nyáron a hvg.hu a Lovasi 50 első felvonásának apropóján tudósított, 2018. június 20-tól 23-ig tart majd.

Arról, hogy a FOO jövőre milyen extra attrakcióval kedveskedik majd híveinek, még nem szól a fáma, ám meglepődnénk, ha valami különlegességgel nem készülne a Baranya megyei fesztivál.


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!