szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Videóüzenetben mondta el, mit érzett a betegsége alatt, és nagy köszönetet mondott az egészségügyi dolgozóknak.

Minden rendben lesz
Annyi baljós hír van manapság, hogy mindenki vár valami jobbra, biztatóra. Így vagyunk ezzel mi is: nem dobja fel sem a home office-ban, sem a szerkesztőségben ülő újságírót a helyzet, amikor jóformán csak bajokról szóló információkat kap. Pedig van azért olyan is, aminek örülni lehet, ami megnevettet, vannak remek kezdeményezések, példaértékű kiállások. Ezeket gyűjtjük ebben a cikksorozatban.
Friss cikkek a témában

A 71 éves Károly herceg is elkapta a koronavírust, de mint írtuk enyhe tünetekkel sikerült átvészelnie és kikerült a karanténból.

Most egy videóban mondta el, hogy feleségével megtapasztalta a járvány mindkét oldalát, tudja, milyen félni a megfertőződéstől, amikor távolságot tartanunk és karanténba vonulunk, de most már azt is tudja, milyen fertőzöttként átvészelni a bajt. Azt mondta, szerencsésnek gondolja magát, hogy a pozitív teszt ellenére enyhe tüneteket produkált.

De, mint mondta, ez egy nagyon stresszes, frusztráló helyzet, amikor nem találkozhat az ember a szeretteivel, és teljesen felborul az életünk normális rendje.

Károly és felesége sokat gondol azokra, akik elveszítik szerettüket, és azokra a magányos emberekre, akiknek egyedül kell átvészelniük ezt az időszakot. A walesi hetceg hosszasan szólt a járvány hőseiről, tiszteletét fejezete ki és köszönetet mondott a munkájukért az egészségügyben dolgozóknak, a kereskedelmi dolgozóknak és mindenkinek, aki a jelen körülmények között is helyt állnak.

Próbáljuk meg átvészelni reménnyel és hittel ezt az időszakot, mert egyszer vége kell hogy legyen, és eljönnek a jobb idők – zárta beszédét Károly herceg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!