szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A first lady mutatta meg az idei dekorációt.

Karácsony 2020
A karácsony idén sem marad el, legfeljebb kicsit más lesz, mint ahogy vártuk és ahogy megszoktuk. Kompromisszumokat kell majd kötnünk, talán áldozatokat is kell majd hoznunk, de végül is ez a szeretet ünnepe, és mint ilyen, erős kötelék közöttünk. Sok mindent kibír. Tartson velünk a ráhangolódásban!
Friss cikkek a témában

America the Beautiful, azaz Amerika, a gyönyörű az idei tematikája a fehér házi karácsonynak, amelynek néhány motívumát Melania Trump mutatta be. Az idei dekoráció többek között a frontvonalon dolgozó amerikaiak előtt tiszteleg, a first lady elmondása szerint az idei fehér házi karácsony a „nagyszerű nemzetünk fenségességét” ünnepeli.

A dekoráció hagyományosnak tűnik, semmi feltűnősködés vagy ellentmondásosság nincs benne, főleg ahhoz képest, hogy a Fehér Ház tavaly előtti karácsonyi hangulata sokak szerint egy horrorfilmet idézett.

Egy nagyjából három hónappal ezelőtt nyilvánosságra került felvételből ugyanakkor az derült ki, hogy Melania Trump viszonya a karácsonnyal finoman szólva is viharos. A felvételen egy volt barátnak és tanácsadónak arról beszélt, mennyire irritálja az egész fehér házi karácsonyi felhajtás. „Kidolgozom a belem a karácsonyra, de ki a szart érdekel a karácsony és a díszek? De meg kell csinálnom, ugye?” – mondta akkor.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szabadulna Zamárdi a Balaton Sound fesztiváltól, evezős buli lehet helyette

Szabadulna Zamárdi a Balaton Sound fesztiváltól, evezős buli lehet helyette

Dzsihadisták megtámadtak egy ENSZ-bázist és egy katonai támaszpontot Nigériában

Dzsihadisták megtámadtak egy ENSZ-bázist és egy katonai támaszpontot Nigériában

Szinte minden megyében megugrottak az esetszámok a harmadik hullám miatt

Szinte minden megyében megugrottak az esetszámok a harmadik hullám miatt