szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A chocoMe is megszerezte az első szakmai nagy aranyérmét a világ legrangosabb csokoládéversenyén, az International Chocolate Awards-on. Ezzel hivatalosan a világ legjobb magvas fehércsokoládés drazséja címet érdemelte ki.

©

A múlt hétvégi londoni döntőbe már „bearanyozva” utazott a Raffinée termékcsalád  Guérande sós szőke (a fehér változata) csokoládéval bevont, hántolt ostyás, szicíliai mandulás drazséja, hiszen a kelet-európai regionális versenyen is kategóriája legjobbjának találtatott.

Úgy tűnik, a Chocolate Awards alapítója, Martin Christy és a legnevesebb külföldi csokoládészakértőkből, gasztronómusokból és vendéglátósokból álló világbajnoksági zsűri rákapott a magyar csokoládék ízére. A soproni Harrer és a budapesti chocoMe manufaktúra elsöprő sikere nyomán igazán van mire büszkék lennünk. Nagyon ránk is férnek ezek a "boldogság bonbonok". Köszönjük.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!