Tetszett a cikk?

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium, illetve a Westel Rádiótelefon Kft. megállapodást kötött a társaság koncessziós szerződésének megszüntetéséről - - közölte a minisztérium. Ennek értelmében június 30-án a 0660-as behívószámon elérhető hálózat szolgáltatása megszűnik.

Az előzetes egyeztető tárgyalások alapján a Westel 450 a szolgáltatás megszűnése előtt már két hónappal értesítette előfizetőit a rendszer leállításáról és más mobiltelefon-szolgáltatások igénybevételének lehetőségeiről. A koncesszió felmondását a Westel 450 kezdeményezte. A társaság indoklása szerint az évek során az NMT 450-es technológia korszerűtlenné vált, és a GSM rendszerek megjelenésével az ügyfelek száma folyamatosan apadt. Az ügyfélszám mára olyan alacsonyra süllyedt, hogy a cég csak jelentős veszteséggel tudná a szolgáltatást fenntartani.
A most kötött megállapodásban a Westel 450 vállalta, hogy regisztrált előfizetői számára állja az új mobilszolgáltatónál felajánlott GSM készülék és SIM kártya költségeit. A Westel 450 ügyfelei új hívószámának bemondásáról két hónapon keresztül gondoskodik, s igyekszik elérni, hogy minél több ügyfele – a behívószám kivételével – az új szolgáltatónál is megtarthassa eddigi telefonszámát, illetőleg annak minél több számjegyű részét. A cég tárgyalásokat folytat arról, hogy azok az ügyfelei, akik olyan településen élnek, ahol eddig más mobilszolgáltató hálózatát nem lehetett elérni, továbbra se kelljen nélkülözniük a mobil telefonálást.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elítélték a tíz ember halálát okozó torontói gázolás elkövetőjét

Elítélték a tíz ember halálát okozó torontói gázolás elkövetőjét

Ez az őrült youtuber igazi motorral ad rezgést a játéknak, majdnem szétesik tőle az asztala

Ez az őrült youtuber igazi motorral ad rezgést a játéknak, majdnem szétesik tőle az asztala

WHO: Nem valószínű, hogy az idén véget ér a koronavírus-járvány

WHO: Nem valószínű, hogy az idén véget ér a koronavírus-járvány