Tetszett a cikk?

A forint hétfőn délelőtt 8,66 százalékon állt a sáv erős oldalán a bankközi devizapiacon, 78 bázisponttal gyengébb helyzetben, mint szerdán délután, a legutóbbi budapesti kereskedési napon.

Az euró a folyamatos vásárlások hatására 257,80-258,00 forintra erősödött hétfőn reggel. Ez több mint két forinttal magasabb a múlt héten szerdán jegyzett 255,60/70 forintos árfolyamnál. A dollár reggel 219,70/90 forintot ért, szemben a szerda délutáni 217,70/90 forintos árfolyammal.
A kereskedők véleménye szerint a forint gyengülése az oroszországi eseményekkel van összefüggésben: a Jukosz első emberének letartóztatása bizalmatlanságot idézett elő az orosz piacon. A magyar piacon ugyanakkor csak átmenetinek vélik a hatást. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
366 forintba is került egy euró

366 forintba is került egy euró

A női kézilabda-bajnokság 7 meccse közül hat elmarad a járvány miatt

A női kézilabda-bajnokság 7 meccse közül hat elmarad a járvány miatt

Magyarul bocsátott meg a 6:3-ért az új brit nagykövet

Magyarul bocsátott meg a 6:3-ért az új brit nagykövet