szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A demonstráló gazdák szombatra újabb nagygyűlést hirdettek Budapesten a Kossuth térre 11 órára – tájékoztatott Obreczán Ferenc, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének főtitkára.

A főtitkár jelezte azt is, hogy a hétvégén újabb erő- és munkagépek várhatóak a fővárosba. Pontos számukról még nem tudott információt adni. Emlékeztetett, hogy a területfoglalási engedélyüket meghosszabbította a rendőrség március 13-ig.

A főtitkár a most folyó szakértői tárgyalásokat úgy minősítette, hogy ott konstruktív munka folyik, és a demonstráló gazdák képviselői a végsőkig tárgyalnak a számukra kedvező eredmény elérése érdekében.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Gazdaság

További agrártárgyalások

Folytatódtak az érdemi tárgyalások a demonstráló gazdák és az agrártárca megbízottjai között az Agrárgazdasági Kutatóintézetben.

MTI Itthon

Befejeződtek az első napi agrártárgyalások

A követelések áttekintése nem fejeződött be, erre várhatóan a pénteki tárgyalási fordulóban kerül sor, amely kilenc órakor kezdődik ugyanazon a helyszínen, mint ahol csütörtökön a megbeszélések folytak.

MTI Itthon

Batiz: a kormány többet ad az agráriumnak, mint az elődje

Összességében 328 milliárd forint jut 2005-ben agrár- és vidékfejlesztési célra, ami nagyságrendekkel több, mint az előző kormány idején bármikor megítélt összeg, és ez a tüntetők számára is egyértelmű kell, hogy legyen - mondta Batiz András kormányszóvivő.

A NAV-nál kell majd iparűzési adót fizetni

A NAV-nál kell majd iparűzési adót fizetni

Orbán koronavírustesztjéről kérdeztünk, semmitmondó választ kaptunk a sajtófőnökétől

Orbán koronavírustesztjéről kérdeztünk, semmitmondó választ kaptunk a sajtófőnökétől

Hatan haltak meg szén-monoxid-mérgezésben és lakástűzben a hosszú hétvégén

Hatan haltak meg szén-monoxid-mérgezésben és lakástűzben a hosszú hétvégén