szerző:
Salgó Andrea (hvg.hu)
Tetszett a cikk?

A mai naptól újabb rovattal bővül a hvg.hu. A Vállalkozó szellem kis- és középvállalkozók legégetőbb problémáira - forráshiányuk leküzdésére, kiadásaik csökkentésére, eredményes pályázati munkáira - keres megoldást. Kérdéseiket, amelyekre szakértőink válaszolnak, már most feltehetik.

A rovat feltárja az üzletfejlesztés – beleértve a hatékony vevőcsalogatás, az olcsó, de jól használható marketing, a takarékos beszerzési módszerek, a megalapozott terjeszkedés vagy a célszerű foglalkoztatás – lehetőségeit.

A Vállalkozó szellem szakértőket is foglalkoztat. Közreműködésükkel segít eligazodni a jogszabályok között, légyen szó akár a színlelt szerződés következményeiről, a járulékmentesség feltételeiről vagy akár APEH-tartozásról. A hvg.hu marketingszakértője és honlapkritikusa jól bevált módszereket javasol az eladások növeléséhez, az ügyfélkör bővítéséhez, s rávilágít a típushibákra is.

Az olvasók kérdéseket tehetnek fel Béres Molnár Gergely és Vágyi Ferenc Róbert okleveles adószakértőnek. Tanácsot kérhetnek Wolf Gábor marketing-tanácsadótól, illetve Pécsi Ferenctől honlapjaik hatékony szerkesztéséhez. A válaszokat heti rendszerességgel közöljük; kérdéseiket már most feltehetik ezen a fórumon, vagy beküldhetik a szerkesztőség e-mail címére.

Addig is pillantson bele ízelítőnkbe: Elavult reklámfogások, Válságterv csőd ellen, Aranytojás helyett, Karácsonyi marketing nem csupán árleszállítás, Rizikós bérmunka, Hatmilliós büntetés járhat a színlelt szerződésért.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Volt pozitív hatása is a világjárványnak: elcsendesültek az óceánok

Volt pozitív hatása is a világjárványnak: elcsendesültek az óceánok

Az egyik legrugalmasabb tanulási forma, mégsem népszerű a szakirányú továbbképzés

Az egyik legrugalmasabb tanulási forma, mégsem népszerű a szakirányú továbbképzés

Soron kívül oltatta be magát, megbüntették a volt perui elnököt

Soron kívül oltatta be magát, megbüntették a volt perui elnököt