szerző:
MTI

A Pannon GSM tulajdonosa, a norvég Telenor csütörtökön sajtóközleményben tudatta: új logót vezetnek be és egységes arculatot alakítanak ki a csoporthoz tartozó valamennyi érdekeltségnél, így a magyarországi leányvállalatnál is.

A Telenor a közleményt és az új logót saját honlapján tette közzé. A Telenor az új, kék színű logóval, ami leginkább egy térben elforgatott hajó- vagy repülőgép propellerhez hasonlítható, a fejlődést és a változást szándékozik érzékeltetni. A közlemény szerint a logóval a csoport azt akarja jelezni, hogy minden területen erősíti az ügyfélkapcsolatokat.

Az új logó egyszersmind arra utal, hogy a Telenor meghatározó szereplője lett a nemzetközi távközlési piacnak: a csoport alkalmazottainak több mint a fele a Telenor külföldi érdekeltségeinél dolgozik.

A norvégiai bevezetéssel egy időben a csoport két dán érdekeltségénél - Sonofon és Cybercity - illetve a magyarországi Pannonnál egyszerre vezetik be az új arculatot, az egységes külső megjelenést.

A Pannon GSM a bejelentést és a változásokat csütörtökön nem kommentálta, csupán azt közölte, hogy este, egy ebből az alkalomból szervezett ünnepélyen teszi közzé közleményét.

A magyar sajtóban már korábban találgatások láttak napvilágot a Pannon GSM-mel kapcsolatban: felvetődött az is, hogy cég nevet vált, de piaci szereplők azt bizonyosra veszik, hogy nevéből kikerül a GSM betűszó.

Valószínűsítik azt is, hogy a társaság most megtartja a Pannon nevet. Nem tartják azonban lehetetlennek azt sem, hogy később minden norvég érdekeltségű cég felveszi a Telenor nevet, s így két lépcsőben teszik meg azt, amit például a T-Mobile - Magyarországon korábban Westel - egyszerre lépett meg.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Gazdaság

Nevet válthat a Pannon GSM

Nevet vált a Pannon GSM - értesült a Világgazdaság. A napilap kérdésére a cég kommunikációs igazgatója csak annyit mondott: valóban fontos bejelentés előtt állnak.

Gazdaság

Törökbálintra költözik a Pannon GSM

A Pannon GSM saját építésű irodaházába, a törökbálinti Égett-völgy területére költözik, várhatóan 2007 végén. A telekommunikációs cég a törökbálinti önkormányzat nyílt, egyfordulós pályázatán nyerte el a nyolchektáros területet, ahol az építkezés várhatóan 2006 nyarán kezdődik meg.

4817-szer ment le a kormánypropaganda, Hadházy hirdetése aligha fog

4817-szer ment le a kormánypropaganda, Hadházy hirdetése aligha fog

Április elején megkezdődhet a tereprendezés a debreceni BMW-gyár területén

Április elején megkezdődhet a tereprendezés a debreceni BMW-gyár területén

Így vágtattak át lovakkal a lobogó máglyán (fotók)

Így vágtattak át lovakkal a lobogó máglyán (fotók)

Szél szerint karbantartásra hivatkozva zárták le előlük az MTVA folyosóit

Szél szerint karbantartásra hivatkozva zárták le előlük az MTVA folyosóit

"Négyszer annyit keresek, mint otthon, abból lehet bukni"

"Négyszer annyit keresek, mint otthon, abból lehet bukni"

"Felelősségérzetből" a 82 éves Berlusconi is indul az EP-választáson

"Felelősségérzetből" a 82 éves Berlusconi is indul az EP-választáson