szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az euróval 266,50/80 forinton kereskedtek szerdán, két forinttal magasabban a keddinél.

Szerdán gyengébben nyitott a forint a bankközi devizapiacon, az euróval 266,50/80 forinton kereskedtek, több mint két forinttal magasabban a keddi 264,30/40 forintnál. A forint 75 bázisponttal 5,63 százalékra gyengült a plusz-mínusz 15 százalékos ingadozási sáv erős oldalán.

A kereskedők szerint a lengyel belpolitikai bizonytalanság miatt gyengülő zlotyval mozog együtt a forint. A lengyel parlament feloszlatásáról csütörtökön szavaznak, addig a zloty gyengülésével együtt a forint romlása várható - vélik a piacon.

A dollár erősödött a nemzetközi piacokon, Budapesten reggel 216,70/217,00 forinton jegyezték, egy forinttal a keddi 215,70/216,00 forint felett.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Gazdaság

Erősen nyitott a forint

Hétfőn a forint erősebben nyitott a bankközi devizapiacon, az euróval kora reggel 264 forint körül kereskedtek, fél tíz tájban 263,40/50 forinton állt a kurzus, több mint két forinttal gyengébben a pénteki 265,50/60 forintnál.

MTI Gazdaság

Mélypontra gyengült a forint, de visszafordult

Ismét kétéves mélypontra süllyedt a forint a bankközi devizapiacon szerdán napközben, de szinte azonnal megfordult a jegyzés. Az euró árfolyama délután négy óra tájban a 268 forintos napi csúcsponthoz képest már csak 267,00/20 forinton állt, de még ez is több mint egy forinttal volt erősebb a 265,70/80 forintos keddi jegyzésnél.

Budapesti pláza parkolójában bukkant fel a McLaren újdonsága, a GT

Budapesti pláza parkolójában bukkant fel a McLaren újdonsága, a GT

38 millió éves baktériumokat találtak a bécsi tudósok

38 millió éves baktériumokat találtak a bécsi tudósok

Meglátogatta Orbán Viktort a Roszatom vezérigazgatója

Meglátogatta Orbán Viktort a Roszatom vezérigazgatója