szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Erste Ingatlanalap megvette a Campona melletti nagy irodaházat, az RTL Klub új székházát.

Az Erste Nyíltvégű Ingatlanbefektetési Alap megvásárolta a Campona Bevásárlóközpont mellett található, 26 ezer négyzetméter alapterületű, 8 szintes irodaházat – az RTL Klub új székházát.

 A XXII. ker. Nagytétényi úton található épület a Magyar RTL Televízió Rt. és főbb szállítóinak igényei szerint épült és tavaly decemberben adták át. Az RTL Klub irodáin kívül többek között három nagy belmagasságú stúdió, mint a Barátok közt stúdiója, is itt helyet kapott, 2006-tól itt rögzítik továbbá a Fábri-show-t, a Reggeli és Delelő valamint a Legyen Ön is Milliomos című műsorokat. Az ingatlant a bérlők hosszú távra bérlik, így annak 100 százalékos kihasználtsága hosszú távon biztosított.

Pázmány Balázs ingatlan alapkezelő elmondta: az Erste Ingatlanbefektetési Alap ezzel a vásárlással elérte, hogy ingatlanbefektetései megközelítsék az induláskor kitűzött 80 százalékos feltöltöttséget. Az alap portfoliójában döntően hosszú távú bérleti szerződésekkel rendelkező, multinacionális cégek által bérelt, nagyon jó műszaki állapotú ingatlanok találhatóak. Az alap eszközértéke a 2004. év végi 9,1 milliárd forintról a hazai alapok közül a legnagyobb növekedést elérve 2005. végére 50 milliárd forint fölé növekedett.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Senna ifjúkorába repít vissza ez az eladó Mercedes 190 E 2.3 16V

Senna ifjúkorába repít vissza ez az eladó Mercedes 190 E 2.3 16V

Gianni a csúcson: NER-celebek kedvenc budai helyén nyit éttermet

Gianni a csúcson: NER-celebek kedvenc budai helyén nyit éttermet

Lovagi címet kaphat Lewis Hamilton

Lovagi címet kaphat Lewis Hamilton