szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy hét múlva bezár Gattyán György milliárdos Andrássy úti luxusáruháza, az Il Bacio di Stile, amely még egy szlogent is kitalált a végkiárusítás reklámozására.

The Last Kiss - azaz az utolsó csók: ezzel a szlogennel hirdeti végkiárusítását hírlevelében a július 31-én bezáró Il Bacio di Stile luxusáruház, amely most minden termékre 70 szálékos kedvezményt ad, de van, amit 80 százalékkal olcsóbban lehet elvinni.

©

Az áruházat üzemeltető Docler-csoport a múlt hónapban jelentette be, hogy az üzlet bezár.

Akkori közleményükben azzal indokolták a lépést, hogy a többségi tulajdonos, Gattyán György nem finanszírozza tovább a veszteségesen üzemelő áruházat.

©
©
©

A bezárás hátterében egyebek mellett az Andrássy út elmúlt években igen megcsappant turistaforgalma, valamint az igen költséges üzemeltetés állhat.

Az il Bacio Kft. a mintegy 100 alkalmazott többségét csoportos létszámleépítés keretében elbocsájtja, tucatnyi dolgozót ugyanakkor a Docler-csoport más cégei tovább foglalkoztatnak – tették hozzá júniusban.

©
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A világ legnagyobb olajkatasztrófája készül a Karib-tengeren

A világ legnagyobb olajkatasztrófája készül a Karib-tengeren

Megjelent a 2021-es kakáló kutyás naptár

Megjelent a 2021-es kakáló kutyás naptár

Pert indított a Google ellen az Egyesült Államok, a cég visszaélhetett a piaci erőfölényével

Pert indított a Google ellen az Egyesült Államok, a cég visszaélhetett a piaci erőfölényével