szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Csányi Sándor MLSZ-elnök beszédét leközölték a programfüzetben, de csütörtök napközben még nem volt jegye, állítólag többször is küldtek neki meghívót, de technikai okokból elkeveredtek a levelek. Medveczky Ilona viszont ott volt.

A programfüzet szerint Csányi Sándor MLSZ-elnöknek is beszédet kellett volna mondania csütörtökön, az MTK-stadion avatóján, de a klub nem hívta meg őt a nyitómérkőzésre, és nem kaptak meghívót az MLSZ elnökségi tagjai sem – értesült a 444.

A történetben a hírek szerint nincs szándékosság, Csányiról egyszerűen megfeledkeztek, nem úgy, mint például Medveczky Ilonáról, aki a VIP-páholy közönségét erősítette - ezt írta először a lap, de azután kiderült, hogy ez nem teljesen pontos információ.

Csányinak, ahogy az MLSZ-elnökség tagjaink, többször is kiküldték a meghívót emailben, de a levél alighanem a spam mappába került, mert túl későn került Csányihoz, így nem került be a naptárába. A 444 úgy tudja, hogy a meccs napján délben még nem volt jegye.

VIP-páholy Csányi nélkül
©

A hivatalos programfüzetben közölték Csányi elmaradt beszédét, amiben egyebek mellett arról beszélt volna, hogy az MTK eredményeivel kiérdemelte az új Hidegkuti-stadiont.

Az új MTK-stadion korszaka nem indul botránymentesen: az avatón a közönség egy része kifütyülte Orbán Viktort, az új épület pedig a kapuk mögötti szürke betonfalaival váltott ki nemtetszést sok szurkolóból, pláne hogy székre lebontva ez lett az ország legdrágább stadionja, ami nem kis dolog, mert a milliárdokért épült stadionokból jókora felhozatal van Magyarországon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Marabu Féknyúz: Orbán és az ellenzéki sajtó

Marabu Féknyúz: Orbán és az ellenzéki sajtó

Hétméteres szakadékba zuhant egy nő Pécsen

Hétméteres szakadékba zuhant egy nő Pécsen

Ez az őrült youtuber igazi motorral ad rezgést a játéknak, majdnem szétesik tőle az asztala

Ez az őrült youtuber igazi motorral ad rezgést a játéknak, majdnem szétesik tőle az asztala