szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A BKV újra megjelentette az Európai Unió hivatalos lapjában a 3-as metró Kőbánya-Kispest és Népliget közötti szakaszának felújítására vonatkozó tendert - írta pénteken a Világgazdaság.

A tender győztesének a Kőbánya-Kispest végállomáson, a Határ úti, a Pöttyös utcai, illetve a népligeti metrómegállóban építészeti, szerkezetépítési, szigetelésjavítási munkákat kell elvégeznie, emellett be kell építenie a mozgólépcsőket, fel kell újítania az épületgépészeti és különleges gépészeti berendezéseket és a lifteket – írta a VG

A lap külön felhívta a figyelmet arra, hogy ezzel újra bekerült a tenderbe a liftépítés.

Ezek mellett a győztes feladatai közé tartozik majd az áramellátási rendszer, az állomások erőátviteli és világítási berendezéseinek cseréje, a felszíni közműkiváltás, valamint közműépítés is. A pályázat része a BKV 3-as metrót kiszolgáló Kőér utcai járműtelep felújítása is.

Az értékelés során a legnagyobb súlyszáma az árnak lesz, de a többletjótállás is fontos szempont. Az ajánlatokat február 16-ig lehet benyújtani.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fenyegetést lát a YouTube Donald Trumpban, meghosszabbították a tiltását

Fenyegetést lát a YouTube Donald Trumpban, meghosszabbították a tiltását

Február közepéig meghosszabbítják a zárlatot Németországban

Február közepéig meghosszabbítják a zárlatot Németországban

Itt a Galaxy S21, szabadulna a Samsung a Galaxy S20-tól?

Itt a Galaxy S21, szabadulna a Samsung a Galaxy S20-tól?