szerző:
hvg.hu

A neves amerikai lap idézi, hogy a kritikusok szerint a felcsúti kisvasút értelmetlen és haszontalan presztizsberuházás.

"Kritikusai szerint a felcsúti kisvasút értelmetlen presztizsberuházás" írja a Washington Post, amely megemlékezik a brüsszeli CONT bizottság magyarországi útjáról. Az Alcsútdobozról bejelentkező cikk röviden ismerteti a bizottság érkezésének okait, leírja a Vál-völgyi Vasút paramétereit (5,7 km-es hossz, 3 megálló, 600 millió forintos EU-s forrás), és arról is szót ejt, hogy Bicske-Lovasberény irányba már a meghosszabbításáról is döntöttek. A cikkben helyet kap Lázár János kiakadása, aki szerint politikai motivációjú a látogatás, és Szigetvári Viktor helyszínen előadott sajótájékoztatója is.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!