szerző:
HavariaPress
Tetszett a cikk?

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 34 éves nőt, aki egy bottal agyonverte azt a férfit, aki maró anyaggal permetezte le családját Ercsiben - értesült a HavariaPress.

A Székesfehérvári Városi Bíróság az ügyészség indítványát elfogadva, a szökés és elrejtőzés, valamint az eljárás meghiúsításának veszélye miatt döntött az asszony előzetes letartóztatásának elrendeléséről. Az eset vasárnap hajnalban történt a Fejér megyei kisvárosban, az egyik családi háznál.

A hajnali látogató - a későbbi áldozat - gázálarcban, hátán permetezőgéppel állított be a család udvarára, majd a házból kilépőket lepermetezte. Az asszony egy bottal támadt rá a férfira: több ütéssel agyonverte. A kipermetezett, egyelőre ismeretlen összetételű vegyszertől marásos sérülései keletkeztek a család több tagjának. Az 54 éves családfőt kórházba is szállították. A bottal megvert 39 éves helybeli férfi a helyszínen meghalt, a mentők rajta már nem segíthettek.

A nőt halált okozó testi sértéssel gyanúsítják, ám ügyvédje szerint jogos önvédelemről lehet szó.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Riasztót nem akart, bejelentést sem tett az agyonvert férfi

Nem akarta házát riasztókészülékkel felszereltetni az Ercsiben május 23-án agyonvert férfi, bár többször is felajánlották neki, hogy így védekezzen a lopások ellen. A hvg.hu-val a rendőrség azt közölte, hogy a férfi az önbíráskodás előtt nem tett bejelentést lopásról a hatóságnál.

Január 29-én dönthetnek a Szegedi Tudományegyetem átalakításáról

Január 29-én dönthetnek a Szegedi Tudományegyetem átalakításáról

A koronavírus miatt egy évvel csökkent a várható élettartam az Egyesült Államokban

A koronavírus miatt egy évvel csökkent a várható élettartam az Egyesült Államokban

Federico Finchelstein: Orbán egy mini-Trump

Federico Finchelstein: Orbán egy mini-Trump