szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Lehet Más a Politika az országgyűlési választások előtt indított online videós fogadóórát rendszeresítve elindítja az LMP TV-t - tudatta a párt közleményében.

Az élőben követhető műsorban a párt politikusai, szakértői és jelöltjei válaszolnak az érdeklődők kérdéseire. Az adások utólag is elérhetők lesznek.

Az LMP TV első adása szeptember 21-én 15.00 órakor egy online sajtótájékoztatóval indul, majd bő egy órán keresztül Jávor Benedek főpolgármester-jelöltet, ezt követően pedig a párt egyéb képviselőit és jelöltjeit kérdezhetik a választók. A beszélgetéseket házigazdaként Tordai Bence és Csiba Katalin választmányi szóvivők moderálják, a mai napon és a későbbiekben egyaránt.

Az LMP TV vendégei az önkormányzati kampány hátralévő időszakában minden este 18.00 és 20.00 óra között várják a választók kérdéseit, a választásokat követően pedig a parlamenti frakció munkájáról érdeklődhetnek a nézők - tudatta a párt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Számlát nyitna a hajléktalanoknak az LMP

Ha az LMP bejut a budapesti közgyűlésbe, számlát nyit, amelyre minden fővárosi képviselő havonta befizetheti a hajléktalan-probléma megoldására szánt összeget - jelentette be szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Kaltenbach Jenő.

Itthon

Tizenöt percet kapott az LMP a dalai lámától

Tibet emberi jogi és ökológiai helyzetéről tárgyalt hétfőn a Parlamentben a XIV. dalai láma, Tendzin Gyaco és a Lehet Más a Politika parlamenti frakciója. Ez derült ki a tárgyalás utáni sajtótájékoztatón, melyet a frakció két tagja, Szabó Tímea, az Országgyűlés Emberi Jogi, Kisebbségi, Civil- és Vallásügyi Bizottság alelnöke és Jávor Benedek, a Fenntartható Fejlődés Bizottságának elnöke, a párt főpolgármester-jelöltje tartott.

Így igényelhet vissza akár 280 ezer forintnyi szja-t

Így igényelhet vissza akár 280 ezer forintnyi szja-t

Kellene még némi segítség az öt unokát nevelő nagyszülőknek

Kellene még némi segítség az öt unokát nevelő nagyszülőknek

180 milliárd forint kölcsönt kapott a kormány az EU-tól

180 milliárd forint kölcsönt kapott a kormány az EU-tól