szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Maró folyadékkal öntöttek le tizennyolc parkoló autót Dunakeszi egyik lakóparkjában keddre virradóra, a nyomozás nagy erőkkel folyik – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője csütörtökön.

A dunakeszi rendőrkapitányság rongálás miatt indított eljárást, miután a város egyik lakóparkjában, 200-300 méterre a helyi rendőrkapitányság épületétől egy vagy több ismeretlen személy erősen maró hatású folyadékot öntött 18, egymás mellett parkoló autóra. A kár autónként körülbelül 100 ezer forint – mondta Kovács Viktória, a PMRFK szóvivője. Az első hírek szerint a gépkocsikra kromofágot locsoltak, a szóvivő ugyanakkor közölte, csak az eljárásba bevont vegyész szakértő vizsgálata után lehet biztosat mondani.

A rendőrség a környéken lévő boltokban tudakozódik arról, hogy hol vásároltak nagyobb mennyiségű, erősen maró folyadékot az utóbbi napokban; a helyszínen talált nyomokat és anyagmaradványokat is alaposan megvizsgálják – tette hozzá Kovács Viktória, aki a nyomozás érdekeire hivatkozva nem kívánta részletezni, milyen nyomokról és anyagmaradványokról van szó. Az MTI információi szerint folyamatosan érkeznek a sértettek feljelentései a rendőrségre.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ilyen egy totálisan rosszul végződő izomautózás – videó

Ilyen egy totálisan rosszul végződő izomautózás – videó

Fülöp hercegre egy eddig nem látott fotóval emlékezik az unokája

Fülöp hercegre egy eddig nem látott fotóval emlékezik az unokája

Videó: hatalmas tűz ütött ki egy szentpétervári gyárépületben

Videó: hatalmas tűz ütött ki egy szentpétervári gyárépületben