szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az autópályán sétáló kamionos párt vette fel a miniszterelnök az M1-en szombaton, amikor tájékozódni indult a helyszínre a katasztrófavédelem munkájáról.

Orbán Viktor maga vezette az autót, amikor meglátott a pálya szélén gyalogolva egy lányt és fiút, majd felvette őket és néhány kilométer után kitette őket a kamionjuknál – ez látható a kormányfő Facebook-oldalára kikerült alig három perces videón.

Az MTI egy órával korábban közölt több olyan képet is, melyen Orbán Pintér Sándor belügyminiszter társaságában látható, amint az M1 autópályán a tűzoltók, rendvédelmisek munkáját tekintik meg.  Vélhetően a videó az odaút során készült. (A videót itt is megtekintheti.)

A felvételen a magán csíkszeredainak mondó fiatalember arról beszél, ha tudta volna, hogy ilyen vihar vár rá a pályán, akkor el sem indult volna Budapestről Bécs irányába. Orbán kérdésére válaszolva pedig azt mondja, még erdélyiként sem látott ilyen vihart eddig és már két napja a hó fogságában van a kamionjuk.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!