Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az elmúlt napok rendkívüli időjárási körülményei miatt Zalában már csak egy mellékút járhatatlan, itt négyméteres magasságú hófallal küzdenek a közútkezelő gépei.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. zalai ügyelete az MTI érdeklődésére vasárnap reggel közölte: minden fő- és mellékutat megtisztítottak a megyében, már a Zalaszentbalázs és Gelse közötti útszakasz járhatatlan. Ezen az útvonalon a szél kettő és négy méter közötti magasságú hófalat emelt, amelyet a közútkezelő gépei két irányból próbálnak megszüntetni, és reményeik szerint délelőtt ez a szakasz is járhatóvá válik.

A Zala Megyei Katasztrófavédelem Igazgatóság ügyelete az MTI érdeklődésére vasárnap arról adott tájékoztatást, hogy a megye területén már nincsenek olyan elakadt járművek, amelyek a közlekedést nehezítenék. Két jármű van, amely az útról sodródott le az elmúlt napokban - egy teherautó Pacsánál és egy személygépkocsi a 74-es főút mellett -, de miután ezek nem jelentenek forgalmi akadályt, tulajdonosaik maguk gondoskodnak a kimentésükről.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
870 lóerőre húzták a Ford Mustangot

870 lóerőre húzták a Ford Mustangot

Csak semmi pánikgomb: okos megoldás az idősek rémálmára

Csak semmi pánikgomb: okos megoldás az idősek rémálmára

Még mindig Liam Neeson akciófilmje a legnépszerűbb

Még mindig Liam Neeson akciófilmje a legnépszerűbb