szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Nemzeti Nyomozó Iroda nyomoz a Tibocz-birtok melletti illegális fakitermelés ügyében – közölte a Népszabadság, amely a fakitermelés helyszínén korábban lefotózott traktort megtalálta azon a fotón, amelyen Orbán Ráhel és újdonsült férje, Tiborcz István pózolt egy magazinnak.

A Csabdi Tükröspuszta Tiborcz Lovas Klub mellett folyt engedély nélküli fakivágás ügyében természetkárosítás és vagyon elleni bűncselekmény miatt az év elején indult eljárást a közelmúltban áttették az ORFK Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) kiemelt ügyek osztályára – írja a Népszabadság Online, amely úgy értesült erről, hogy a lap külső munkatársát hétfőre beidézték, hogy tanúként hallgassák ki az ügyben.

A NOL azt írja, hogy korábban a Bicskei Rendőrkapitányság, majd a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vitte az eljárást, de hiába kapták meg a lap munkatársa által február 6-án a helyszínen készített felvételeket, nem kérdezték ki.

A Népszabadság februárban számolt be az engedély nélküli favágásról, akkor a helyszínen hetek óta dolgozó munkások a lap kérdésére azt közölték, hogy Tiborczék bízták meg őket a fakivágással, és a helyszínen lévő, tízmilliós értékű munkagépeket is ők bocsátották a rendelkezésükre. Az egyik, rendszám alapján beazonosítható traktor később felbukkant azokon a fotókon, amelyen Orbán Viktor lánya, Ráhel és a vőlegény Tiborcz István pózolnak

A Natura 2000 európai természetvédelmi oltalom alatt álló területen folytatott, több mint száz fa kiirtásával kapcsolatban természetkárosítás miatt Lengyel Szilvia ­LMP-s képviselő, lopás miatt pedig a terület tulajdonosai tettek feljelentést – emlékeztet a nol.hu.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újabb minisztere hagyja ott Trumpot

Újabb minisztere hagyja ott Trumpot

Csak úgy szórja klientúrájának a műemlékeket az Orbán-kormány

Csak úgy szórja klientúrájának a műemlékeket az Orbán-kormány

Se a Tescónál, se az Auchannál nem tudtak még megegyezni az idei bérekről

Se a Tescónál, se az Auchannál nem tudtak még megegyezni az idei bérekről