szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Feljelentést tett Pásztor Albert az ellen a férfi ellen, aki amiatt kereste fel, hogy állítólag évekkel ezelőtt szexképek készültek a polgármesterjelöltről.

Állítólag prostituáltak társaságában látható Pásztor Albert, a volt miskolci rendőrkapitány és a jelenlegi ellenzéki polgármesterjelölt egy fényképen, amelyet a Blikk tett közzé csütörtökön. A lap azt írja, egy hangfelvétel is a birtokukba jutott, amelyen a felvétel készítője és Pásztor beszélget a képekről.

A felvételen a lap szerint Pásztor azt mondja, nem érdeke, hogy balhé legyen, és hogy "nagy valószínűséggel kurvák" láthatóak a képeken. "Sosem tagadtam. Az egész város tudja" – mondja a polgármesterjelölt.

A hangfelvételt egy magát elkötelezett baloldalinak tartó férfi, a miskolci Lakatos Miklós adta át a lapnak, aki azt állítja, nem szeretné, ha egy zsarolható ember lenne Miskolc polgármestere, és szerinte valakik már most meg akarják zsarolni Pásztort.

Pásztor Albert szerint viszont maga Lakatos Miklós lehet a zsaroló, aki valójában valamilyen pozíciót akart volna tőle kizsarolni. "Csakhogy nem tud, mert nem készülhettek ilyen felvételek rólam. Tíz évvel ezelőtt voltam egy legénybúcsúban, ahol sok minden történt, ezt nem is tagadtam soha. De olyan fotó, amivel zsarolható lennék, biztosan nincs. Az a kép, amit láttam, hamisítvány" – állította a most felbukkant fotóról Pásztor.

A polgármesterjelölt már korábban is beszélt a fényképekről és a férfi látogatásáról, aki hetekkel korábban kereste fel, de Pásztor Albert csak tegnap jelentette fel a férfit a rendőrségen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Pozitív lett a portugál pénzügyminiszter tesztje

Pozitív lett a portugál pénzügyminiszter tesztje

Tizenöt éves lány és kutyája alatt szakadt be a Sóstó jege

Tizenöt éves lány és kutyája alatt szakadt be a Sóstó jege

Számok bizonyítják: sokkal kevesebb az internetes dezinformáció, mióta Trump nem twitterezhet

Számok bizonyítják: sokkal kevesebb az internetes dezinformáció, mióta Trump nem twitterezhet