szerző:
hvg.hu

Utolérte az RTL Klub a bécsi reptéren a NAV elnökét, Vida Ildikót, aki érdemben nem erősítette meg, hogy rajta van az USA-ból kitiltottak listáján, igaz, nem is cáfolta.

Nem akarnak politikai csatározásokba bocsátkozni, ezért nem nyilatkoznak az USA-kitiltás ügyében - mondta Vida Ildikó NAV-elnök az RTL Klubnak, amely a bécsi reptéren érte utol a hatóság vezetőjét.

Vida többes számot használt, az RTL Klub szerint arra utalt, valakikkel korábban eldöntötték, hogy semmilyen módon nem nyilatkoznak az érintettségéről, amit nem erősített meg, de nem is cáfolt.

A NAV-elnök szabadságra indult Bécsből, azt viszont nem árulta el, hová. A tévécsatorna riportere hajnalban szólította meg a reptér indulási oldalán, Vida meglepettnek látszott, amikor a stáb megjelent és kissé ingerültnek tűnt a kérdések miatt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!