szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szerdán leszedték Százhalombattán Kiss László nevét a továbbiakban csak Sportuszoda néven üzemelő uszodáról. Az általunk kérdezett helyiek egyetértenek a döntéssel. Videó.

Szimplán Sportuszoda néven működik tovább az eddig Kiss László nevét viselő százhalombattai uszoda. Az egykori szövetségi kapitány nevét néhány perc alatt távolították el az épület oldaláról.

Kiss László - miután az RTL hétvégi műsorában interjút adott eddig halottnak hitt áldozata - május 10-én egy levélben maga kérte a névváltoztatást és azt is, hogy fosszák meg díszpolgári címétől. Kérését a százhalombattai képviselő-testület elfogadta.

Vezér Mihály polgármester még a testületi ülés előtt tájékoztatta a sajtó munkatársait, hogy Kiss László délelőtt, ügyvédek társaságában találkozott az áldozattal, Takáts Zsuzsannával és bocsánatot kért tőle.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!