szerző:
hvg.hu

Nem sokáig tartott a cukiságkampány.

"Szeretném megkérni a nolimpia aláírásgyűjtőit és a momentumosokat, hogy segítsenek a gyűjtésben. Mert mindazok az indokok, amivel az olimpiai pályázatot megfúrták, itt is fennállnak" - olvasható a zsidó olimpiaként is emlegetett Maccabi  játékok magyarországi megrendezése elleni, a Reflektor blog által észrevett felhívás a Jobbik második kerületi blogján.

A néppártosodás útján elindult, barátságos arcot mutatni igyekvő párt ezzel a jelek szerint visszatér az antiszemita gyökerekhez. Merthogy a 2024-es budapesti olimpiával szembeni legfőbb érv a rendezvény óriási költsége volt. Ebben a tekintetben pedig a két rendezvény ég és föld. A Maccabi rendezésére szánt 2 milliárd forint, amint erre az Index is utal, három nagyságrenddel kisebb összeg, mint a sebtében lefújt olimpiarendezéshez szükséges ezermilliárdok.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Cupra Ateca-menetpróba: ne nevezd Seatnak!

Cupra Ateca-menetpróba: ne nevezd Seatnak!

Honvédségi repülő szállította Orbánt Milánóba?

Honvédségi repülő szállította Orbánt Milánóba?

CIA: A szaúdi trónörökös ölethette meg az újságírót

CIA: A szaúdi trónörökös ölethette meg az újságírót

Itt vannak az ötöslottó nyerőszámai

Itt vannak az ötöslottó nyerőszámai

Handó visszavág

Handó visszavág

Elhunyt Princz Gábor

Elhunyt Princz Gábor